@eskici sen nerde bu kadar çok konuştun. Yine post kasacağın bi konu mu buldun
Yarışmayada dahil oldun artık ilk 3'e girersin
Geçen hafta perşembeye kadar moralsizdim şu korona şüphesi falan vardi ailede. Sonra rahatlayınca kendimi foruma verdim ve çoştum gercekten baya mesaj yazmalarda yine 200-300 moduma dönerim elbet@Dosi 1 konuyla zirveyi çalmışsın benden ve 555 mesaj yazmışsın tebrikler cnm
Gördüm ve cevap verdimGeçen hafta perşembeye kadar moralsizdim şu korona şüphesi falan vardi ailede. Sonra rahatlayınca kendimi foruma verdim ve çoştum gercekten baya mesaj yazmalarda yine 200-300 moduma dönerim elbet
ben de seni diğer konuda tebrik etmiştim
Bu yarışmalar bazı üyeleri normalden daha çok mesaj atmasını sağlıyor. Canımız sağolsun kardeşim, en azından hep yazıyorum, halen forumdayım, halen katkı yapıyorum ve iyi ki Survivor var 😁😁😁😁 öpüyorum seni farkedip yorum yapman çok hoşuma gitti ❤️ 2 hafta izinliyim, telafi ederiz 👍😎@The_Erinch ilk 10'dan düşmüşsün abi.
@eskici sen nerde bu kadar çok konuştun. Yine post kasacağın bi konu mu buldun
Survivor konusunda konuşuyoruz. sen de gel.
Doğru Survivor var. @eskici her Survivor döneminde baya aktif olur Eski Survivor'cıyımdır ama Süper Star senesinde Turabi'ye yapılan haksızlıktan sonra yemin ettim izlemem diye. O yüzden gelemem
Bu sene de Barış'a haksızlık yapılıyor, ama yine de izliyorum ben.
Gel bence arada, haksızlıklara rağmen güzel bir sezon.
Cemal'e destek verirdim Danla sebebiyle. Diğerleri umrumda olmazdı.
Cemal, Danla olmasa zaten bir hiç... Şampiyon olursa da Danla ve kitlesi yüzünden olur.
Danla Sayesinde izlemiş kadar oluyorum zaten. Cemal'e tam destek. Çok sempatik çocuk
Cemal mi? 😱 Barış varken Cemal kim.
@Emre Ozansoy @Dosi @serhatt canlarım tebriklerr
@Çiğdem gelir gelmez ikinciliğe yerleşmişsin ha az dinleneydin kız
Oh bee sonunda başardık admini devirmeyi@bazinga 'yı her kategoride geçmişim ve @MasacRE ile biz ilk 20'ye girip onu nihayet saf dışı yapmışız
555 mesaj mı 😱 sadece haftanın ortasında foruma dönmeme rağmen mi benim yine 200-300 ayarına düşmem gerek @Tolstoyevski @Sherlock
Çenesi yerlerde sürünenler ilk sıralarda
İlk 5 ne ara nasıl 1000 mesaj yazdı hayret ediyorum. Ben zorlasam 500'e de ulaşamazdım herhalde.
Çatla can sisterlar olarak zirvedeyiz @Çiğdem
İlk üç sırayı aşkolarım almış, sizin dilinizi koparacam en sonunda o olacak. @serhatt @Çiğdem @sokak sanati
@eskici , @serhatt @Forumdash ve benle daha doğrusu algılarımızla uğraşa uğraşa zirveyi alacakmış nerdeyse @sokak sanati@eskici sen nerde bu kadar çok konuştun. Yine post kasacağın bi konu mu buldun
Survivor sağolsun@eskici sen nerde bu kadar çok konuştun. Yine post kasacağın bi konu mu buldun
Bu aksamki konuda cosuyoruz mesela, hazir ol.@eskici , @serhatt @Forumdash ve benle daha doğrusu algılarımızla uğraşa uğraşa zirveyi alacakmış nerdeyse @sokak sanati
Eski günlerdeki gibi ha @serhatt ha ben ilk 2 hiç önemli değil @sokak sanati şefimizide düşmeden devam etmesi çok güzel ayrıca @Yiğitt @Bully @xemrexxx @mrt-06 @kerem ve döndünde @Harunnn60 onlarıda daha aktif bekliyoruz güzel bir ramazan ayı bizleri bekliyor en önemlisi bol eğlenceli orta oyunları gibi hepimizin rolu dağılmış
Biz hep o moddayız sen yükselBu aksamki konuda cosuyoruz mesela, hazir ol.