13-19 Nisan 2020 | Fav10 Haftanın Üyeleri

@Dosi 1 konuyla zirveyi çalmışsın benden ve 555 mesaj yazmışsın tebrikler cnm :bhr:
Geçen hafta perşembeye kadar moralsizdim şu korona şüphesi falan vardi ailede. Sonra rahatlayınca kendimi foruma verdim ve çoştum gercekten baya mesaj yazmalarda :A yine 200-300 moduma dönerim elbet
ben de seni diğer konuda tebrik etmiştim :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Geçen hafta perşembeye kadar moralsizdim şu korona şüphesi falan vardi ailede. Sonra rahatlayınca kendimi foruma verdim ve çoştum gercekten baya mesaj yazmalarda :A yine 200-300 moduma dönerim elbet
ben de seni diğer konuda tebrik etmiştim :A
Gördüm ve cevap verdim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@The_Erinch ilk 10'dan düşmüşsün abi. :(
Bu yarışmalar bazı üyeleri normalden daha çok mesaj atmasını sağlıyor. Canımız sağolsun kardeşim, en azından hep yazıyorum, halen forumdayım, halen katkı yapıyorum ve iyi ki Survivor var 😁😁😁😁 öpüyorum seni farkedip yorum yapman çok hoşuma gitti ❤️ 2 hafta izinliyim, telafi ederiz 👍😎

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Doğru Survivor var. @eskici her Survivor döneminde baya aktif olur:A Eski Survivor'cıyımdır ama Süper Star senesinde Turabi'ye yapılan haksızlıktan sonra yemin ettim izlemem diye. O yüzden gelemem:A

Bu sene de Barış'a haksızlık yapılıyor, ama yine de izliyorum ben. :A

Gel bence arada, haksızlıklara rağmen güzel bir sezon. :F

@Çiğdem 'in geldiği belli olmuş. Forum coşmuş.:A @serhatt tebrikler ikinize:A
Çenesi yerlerde sürünenler ilk sıralarda :A
İlk 5 ne ara nasıl 1000 mesaj yazdı hayret ediyorum. Ben zorlasam 500'e de ulaşamazdım herhalde. :A
Çatla can sisterlar olarak zirvedeyiz :Z @Çiğdem
İlk üç sırayı aşkolarım almış, sizin dilinizi koparacam en sonunda o olacak. :A @serhatt @Çiğdem @sokak sanati
@eskici sen nerde bu kadar çok konuştun. Yine post kasacağın bi konu mu buldun:A

Yarışmayada dahil oldun artık ilk 3'e girersin :Z
@eskici , @serhatt @Forumdash ve benle daha doğrusu algılarımızla uğraşa uğraşa zirveyi alacakmış nerdeyse :A :A :A @sokak sanati

Eski günlerdeki gibi ha @serhatt ha ben ilk 2 hiç önemli değil :bhr: @sokak sanati şefimizide düşmeden devam etmesi çok güzel ayrıca @Yiğitt @Bully @xemrexxx @mrt-06 @kerem ve döndünde @Harunnn60 onlarıda daha aktif bekliyoruz güzel bir ramazan ayı bizleri bekliyor en önemlisi bol eğlenceli orta oyunları gibi hepimizin rolu dağılmış :Z:Z:Z

@eskici , @serhatt @Forumdash ve benle daha doğrusu algılarımızla uğraşa uğraşa zirveyi alacakmış nerdeyse :A :A :A @sokak sanati

Eski günlerdeki gibi ha @serhatt ha ben ilk 2 hiç önemli değil :bhr: @sokak sanati şefimizide düşmeden devam etmesi çok güzel ayrıca @Yiğitt @Bully @xemrexxx @mrt-06 @kerem ve döndünde @Harunnn60 onlarıda daha aktif bekliyoruz güzel bir ramazan ayı bizleri bekliyor en önemlisi bol eğlenceli orta oyunları gibi hepimizin rolu dağılmış :Z:Z:Z
Bu aksamki konuda cosuyoruz mesela, hazir ol. :Z

• Harika
Reactions: Çiğdem

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961