17 e demek istedin sanırım @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Bully @mrt-06 @sokak sanati @eskici @MasacREŞaka maka 30'a giriyorsun yakında.
17 e demek istedin sanırım @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Bully @mrt-06 @sokak sanati @eskici @MasacREŞaka maka 30'a giriyorsun yakında.
Vay be, -13 düşürdü.17 e demek istedin sanırım @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Bully @mrt-06 @sokak sanati @eskici @MasacRE
Hala daş gibisin bacımYaşlandığımı kabul ediyorum zaten ama yaşlılığımız böyle oluyor işte
Kes palavrayı .ss17 e demek istedin sanırım @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Bully @mrt-06 @sokak sanati @eskici @MasacRE
Vay be, -13 düşürdü.
Kes palavrayı .ss
Sanırım @serhatt görünüş olarak genc oldumu kabul edebilirim ama yaş olarak kabul etmem modundaHala daş gibisin bacım
Küçül de cebime gir17 e demek istedin sanırım @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Bully @mrt-06 @sokak sanati @eskici @MasacRE
Ben senden küçüğümSende @Forumdash abicim kadar yaslaımısın @serhatt
Öyle de denebilirSanırım @serhatt görünüş olarak genc oldumu kabul edebilirim ama yaş olarak kabul etmem modunda
Aaa @eskici de karta kaçtı artıkSende @Forumdash abicim kadar yaslaımısın @serhatt
Aaa @eskici de karta kaçtı artık
Bencede yaşlı oldunu düşünüyorumBen senden küçüğüm
Senden küçüktür amaBencede yaşlı oldunu düşünüyorum
17 DEN küçükse çocukmu bu @eskiciSenden küçüktür ama
Sen hala kendini 17 mi görüyon be hoştt .ss17 DEN küçükse çocukmu bu @eskici
İnsan hissettiği yaştadırSen hala kendini 17 mi görüyon be hoştt .ss
Aynen cnmİnsan hissettiği yaştadır
Ruh olarak evet nüfus kağıdı olarak hayırYani 17 yasındayım
@Sherlock ben kaç tane mesaj yazmışım ki?