REİSİMİZ çok büyük bir insan Şerlok beyciğim...Utku beyciğim saatlerdir yazılanları takip ediyorum, her yarışmacının eleştirilmesini gerektiren bir vukuatı olmuş ama reisin yok resmen... @MasacRE
REİSİMİZ çok büyük bir insan Şerlok beyciğim...Utku beyciğim saatlerdir yazılanları takip ediyorum, her yarışmacının eleştirilmesini gerektiren bir vukuatı olmuş ama reisin yok resmen... @MasacRE
Şu kızın tek iyi yanı yetiştiği memleket çok severim çekyayı ve çekleri
Ben çok az izlemiştim Acun batırmıştı geçen sene zaten dayanamadım en son. Ama cidden sevilecek yanı yoktu. Teşekkür ederim.Geçen sene izlemedim de yorumlara bakılırsa Hikmet'in desteklenecek tarafı yokmuş, senin fikirlerine güvenirim zaten Hele hele @Dosi desteklemişse onu eyvah eyvah
Bütün Çekya'yı arayıp tarasan böyle bir tatlılık bulamazsın @SherlockŞu kızın tek iyi yanı yetiştiği memleket çok severim çekyayı ve çekleri
Ya Mert tamamiyle gıcıklık yapmak için vurguladığım isim ama bu sene herkes tuhaf oyüzden sempatim var Ersin daha favorim tabikiDosi hanım kısa süreli Survivor izlenimlerime dayanarak söylemeliyim ki Ersin > Mert...
e maksat sizi çileden çikarmak böyle daha zevkliYani iyi ki sadece eğlencesine atışıyoruz, yoksa şu son 3 senedir desteklediğin isimlerle insanı çileden çıkartırdın @Özgür
Hikmet 2 araba kazanıp takımınada kazandırip sakatlanmıstı. Yarışmayı Kazanmayacağı kesindi, Nagihan'in erkek versiyonu ama Yusuf'a gıcık kaptığım için seviyordum onuMert Cemal Can’ın da dediği gibi çok zeki bir adam. Ben hiç sevmiyorum çok sinsi ya. Şu açık artırma oyununda gerideyken öyle bir psikolojik baskı yaptı ki Yasin ve Ardahan’a adamlar geriden gelip kazanmıştı. Çok iyi algı yönetimi yapıyor ve takımında en üstün kendini görüyor. Ersin’i de çekmiş yanına.
Bu kızı pek sevmiyorum güçlü duruşu yokDemek ki bu kızı da seviyorsun.
Ersin senin yaşına daha yakın normal yaniYa Mert tamamiyle gıcıklık yapmak için vurguladığım isim ama bu sene herkes tuhaf oyüzden sempatim var Ersin daha favorim tabiki
e maksat sizi çileden çikarmak böyle daha zevkli
Hikmet 2 araba kazanıp takımınada kazandırip sakatlanmıstı. Yarışmayı Kazanmayacağı kesindi, Nagihan'in erkek versiyonu ama Yusuf'a gıcık kaptığım için seviyordum onu
Bu kızı pek sevmiyorum güçlü duruşu yok
Zaten Perviz varken de oyunları ve kısa videoları izliyordum. Şimdi konuya bakıyırum, burada yazılan yorumlara göre sahneleri izliyorum.Sus kuz parviz elendi sen konudan çık
E o zaman niye destekledin ya, Survivor sadece performans oyunu muYahu sana Hikmet harika bir karakterdi dedim mi hiç? Sevilmeyen bir tip falan deyip durdum @Özgür
Ben ulaşıyorum ama?Evet, Barış'ın Instagram hesabına an itibari ile ulaşılamıyor... Bu da iyiymiş.
Hoşt başka kapıya Aycan benimdir gözünü oyarımNisa ve Aycan bizim için okeydir. @MasacRE
Mert'i bana uygun görmüştün dünErsin senin yaşına daha yakın normal yani
Yusuf da Hikmet de birbirinden beter.Ya Mert tamamiyle gıcıklık yapmak için vurguladığım isim ama bu sene herkes tuhaf oyüzden sempatim var Ersin daha favorim tabiki
e maksat sizi çileden çikarmak böyle daha zevkli
Hikmet 2 araba kazanıp takımınada kazandırip sakatlanmıstı. Yarışmayı Kazanmayacağı kesindi, Nagihan'in erkek versiyonu ama Yusuf'a gıcık kaptığım için seviyordum onu