Yok be ben öyle tartışan tipten değilim @MasacRE ye sor biz eğlenceli şekilde atışırdık. Şuan vadikızi onlar gibi fanlik yapan tipten değildim
Bu senede Mert Ersin favorilerim
Ben tartışmıyorum normal yorum yazıyorum ama öyle algılanıyorum galiba
Yok be ben öyle tartışan tipten değilim @MasacRE ye sor biz eğlenceli şekilde atışırdık. Şuan vadikızi onlar gibi fanlik yapan tipten değildim
Sende var mıSen niye yorum yapıyon sende akıl yok ki fikir olsun
Belli zaten Nagihan, Hikmet, Mert. Hikmet sakatlandığında üzülmüştüm ama genel olarak hiç sevemedim.Bugün Utku'ya da dedim. Benim desteklediklerim kazanmaz genelde Atakan'da o zinciri kırdim son 3 sene en sevilmeyenleri tutuyorum
Kız bizim komşu da nagihan fanı aynı sen ama o 1944 doğumlu kadın yani senin için geçmiş artık bence @Sherlock @MasacRE @vadikızıBen daha tam izlemeden Barış'a gıcık kaptım
Her konuya geldiğimde @Emre Ozansoy ve @vadikızı 'nin hararetli şekilde başkalarına savunmasina şahit oluyorum Okadar Nagihan fanıydim 2 sene önce, @MasacRE gile bukadar savunmadım
Bu seneki tamamiyle gıcıklık yapmak içindi. İzlemiyordum programi. @MasacRE ikidebir gel izle deyip durdu. Baktim herkes Mert'e sövüyor, inadına onu destekledim ve şimdide harbiden destekliyor gibiyim Araba kazandı adamım bu yeter banaBen 2018’de Anıl’cıydım. Ay evet hiç sorma baya zorluyorlar bu Barış fanları.
NE. Her sene nasıl böyle isimleri sevebiliyorsun be.
O isimleri savunan tipler de Barış fanları gibi aslında işimiz zor olurdu cidden bu sefer her gün 3 katı kaos olurdu. Eğlencesine atışmak iyi de ben Hikmet fanı falan olsam herhalde kafayı yerdim.Yani iyi ki sadece eğlencesine atışıyoruz, yoksa şu son 3 senedir desteklediğin isimlerle insanı çileden çıkartırdın @Özgür
Malesef Cemal ve Nisa biraz daha şamata'dan uzaklaşıp, ciddiyete dönüp, bireyselleşmeliler. Üzülerek söylüyorum ki, ikisi de şu an ekranda Yasin'in yancısı gibi duruyor. Öyle olmadıklarını bilsem de halka verdikleri mesaj bu.
Nasıl Perviz etliğe sütlüğe karışmadığı halde Mert'in yanındaymış gibi göründüyse, Nisa ve Cemal de şu an öyle görünüyor. Acilen kendileri olmalılar. Tamam Yasinle arkadaş olsunlar ama yanlışlarına da göz yummasınlar.
Eminim ki, bu hafta SMS'te Evrim Nisa'nın üstünde olacak. Bunu yapan da Nisanın kendisi malesef.
Mert Cemal Can’ın da dediği gibi çok zeki bir adam. Ben hiç sevmiyorum çok sinsi ya. Şu açık artırma oyununda gerideyken öyle bir psikolojik baskı yaptı ki Yasin ve Ardahan’a adamlar geriden gelip kazanmıştı. Çok iyi algı yönetimi yapıyor ve takımında en üstün kendini görüyor. Ersin’i de çekmiş yanına.Bu seneki tamamiyle gıcıklık yapmak içindi. İzlemiyordum programi. @MasacRE ikidebir gel izle deyip durdu. Baktim herkes Mert'e sövüyor, inadına onu destekledim ve şimdide harbiden destekliyor gibiyim Araba kazandı adamım bu yeter bana
Elif strateji yapıp bunları yaptıysa helal zaten performans anlamında en büyük rakibi Nisa liseli kızlar gibi ergenKonseyde iki isim çıkmasını isterdim aslında. Elif'in Ezgi'yi yazması şaşırttı. 4 - 4 Yunus Emre ve Ezgi aday çıksaydı keşke.
Sus kuz parviz elendi sen konudan çıkYoksa @Emre Ozansoy Murat Özarı mı? Programdan nasıl yetiştiriyor mesajı?
Şaka yapıyorum İnşallah kırılmazsın.
Geçen sene izlemedim de yorumlara bakılırsa Hikmet'in desteklenecek tarafı yokmuş, senin fikirlerine güvenirim zaten Hele hele @Dosi desteklemişse onu eyvah eyvahO isimleri savunan tipler de Barış fanları gibi aslında işimiz zor olurdu cidden bu sefer her gün 3 katı kaos olurdu. Eğlencesine atışmak iyi de ben Hikmet fanı falan olsam herhalde kafayı yerdim.
Şu kızın tek iyi yanı yetiştiği memleket çok severim çekyayı ve çekleriUtku beyciğim saatlerdir yazılanları takip ediyorum, her yarışmacının eleştirilmesini gerektiren bir vukuatı olmuş ama reisin yok resmen... @MasacRE