TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yok be ben öyle tartışan tipten değilim :A @MasacRE ye sor :A biz eğlenceli şekilde atışırdık. Şuan vadikızi onlar gibi fanlik yapan tipten değildim :A
Bu senede Mert Ersin favorilerim :bhr: :A

Ben tartışmıyorum normal yorum yazıyorum ama öyle algılanıyorum galiba :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yok be ben öyle tartışan tipten değilim :A @MasacRE ye sor :A biz eğlenceli şekilde atışırdık. Şuan vadikızi onlar gibi fanlik yapan tipten değildim :A
Bu senede Mert Ersin favorilerim :bhr: :A
Yani iyi ki sadece eğlencesine atışıyoruz, yoksa şu son 3 senedir desteklediğin isimlerle insanı çileden çıkartırdın :A @Özgür

Konseyi şimdi izledim de. Elif sinsisi Perviz gittikten sonra mı Ezgi'yi yazmaya karar verdi acaba? Zamanında bu kararı verseydi şu an elenen Sercan olacaktı.

Ünlü kızlar Yunus Emre iyiki geldi yoksa kimi yazacaktınız acaba?

Aşkım misafir çocuğundan beter. Elime sopa alıp dövesim geliyor. :F

Ben 2018’de Anıl’cıydım. :Z Ay evet hiç sorma baya zorluyorlar bu Barış fanları. :F

NE. :( Her sene nasıl böyle isimleri sevebiliyorsun be. :A
Bu seneki tamamiyle gıcıklık yapmak içindi. İzlemiyordum programi. @MasacRE ikidebir gel izle deyip durdu. Baktim herkes Mert'e sövüyor, inadına onu destekledim ve şimdide harbiden destekliyor gibiyim :A Araba kazandı adamım :bhr: bu yeter bana :A

Yani iyi ki sadece eğlencesine atışıyoruz, yoksa şu son 3 senedir desteklediğin isimlerle insanı çileden çıkartırdın :A @Özgür
O isimleri savunan tipler de Barış fanları gibi aslında işimiz zor olurdu cidden bu sefer her gün 3 katı kaos olurdu. :F Eğlencesine atışmak iyi de ben Hikmet fanı falan olsam herhalde kafayı yerdim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MasacRE
kfcjpy.jpg

:A @DarkLegenD
Kim bu yakışıklı?

aaa benmişim. 😃

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Malesef Cemal ve Nisa biraz daha şamata'dan uzaklaşıp, ciddiyete dönüp, bireyselleşmeliler. Üzülerek söylüyorum ki, ikisi de şu an ekranda Yasin'in yancısı gibi duruyor. Öyle olmadıklarını bilsem de halka verdikleri mesaj bu.

Nasıl Perviz etliğe sütlüğe karışmadığı halde Mert'in yanındaymış gibi göründüyse, Nisa ve Cemal de şu an öyle görünüyor. Acilen kendileri olmalılar. Tamam Yasinle arkadaş olsunlar ama yanlışlarına da göz yummasınlar.

Eminim ki, bu hafta SMS'te Evrim Nisa'nın üstünde olacak. Bunu yapan da Nisanın kendisi malesef.

Yorumuna tamamen katılıyorum. Evet, Evrim yanar dönerli konuşuyor ama bu hafta arkadaşı olmasına rağmen Barış'ın yanlışlarını gayet net bir şekilde söyledi kız.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and DR
Konseyde iki isim çıkmasını isterdim aslında. Elif'in Ezgi'yi yazması şaşırttı. 4 - 4 Yunus Emre ve Ezgi aday çıksaydı keşke. :F

Bu seneki tamamiyle gıcıklık yapmak içindi. İzlemiyordum programi. @MasacRE ikidebir gel izle deyip durdu. Baktim herkes Mert'e sövüyor, inadına onu destekledim ve şimdide harbiden destekliyor gibiyim :A Araba kazandı adamım :bhr: bu yeter bana :A
Mert Cemal Can’ın da dediği gibi çok zeki bir adam. Ben hiç sevmiyorum çok sinsi ya. :A Şu açık artırma oyununda gerideyken öyle bir psikolojik baskı yaptı ki Yasin ve Ardahan’a adamlar geriden gelip kazanmıştı. :A Çok iyi algı yönetimi yapıyor ve takımında en üstün kendini görüyor. Ersin’i de çekmiş yanına. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
O isimleri savunan tipler de Barış fanları gibi aslında işimiz zor olurdu cidden bu sefer her gün 3 katı kaos olurdu. :F Eğlencesine atışmak iyi de ben Hikmet fanı falan olsam herhalde kafayı yerdim. :A
Geçen sene izlemedim de yorumlara bakılırsa Hikmet'in desteklenecek tarafı yokmuş, senin fikirlerine güvenirim zaten :A Hele hele @Dosi desteklemişse onu eyvah eyvah :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Özgür