TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Öncelikle Sercan acıdan bağırırken gerçekten üzüldüm.

Berkan ve Barışı tebrik ettim. İkiside tereddüt etmeden koşarak yanlarına gitti. @Emre Ozansoy @vadikızı

Evrimin Aşkımı tesellisi çok hoşuma gitti. @dreamy

Mertin 2 oyundada rahatlığı gene beni benden aldı ama rahatlığı ile kazandı. @Dosi

Ünlülerin aslında modu düştü; normalde oyun gönüllülere bakıyor ama herşeyi bekliyorum.

@Tolstoyevski Aşkımmmmmm Aşkımmmmmmmm adı Aşkım ama kız cırlak onu napacaz bilmem. Yorumların gene tüm beyin hücrelerimi yormama neden oldu; iyi ki varsın :bhr:

@Maskeli Fedai Olm yayının başında Aycan kulağına çiçek takmış saçlarını açmış neydi öyle beeee:love1:

Not: Ünlüler 1 Ünlüler 2 Ünlüler 3 Holeyyyyy @Dosi @Maskeli Fedai :Z:Z

@eskici @MasacRE

:ZAbicimm hoşgeldinnn Barışım hep öyle bak sen görmüyorlar:A

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Öncelikle Sercan acıdan bağırırken gerçekten üzüldüm.

Berkan ve Barışı tebrik ettim. İkiside tereddüt etmeden koşarak yanlarına gitti. @Emre Ozansoy @vadikızı

Evrimin Aşkımı tesellisi çok hoşuma gitti. @dreamy

Mertin 2 oyundada rahatlığı gene beni benden aldı ama rahatlığı ile kazandı. @Dosi

Ünlülerin aslında modu düştü; normalde oyun gönüllülere bakıyor ama herşeyi bekliyorum.

@Tolstoyevski Aşkımmmmmm Aşkımmmmmmmm adı Aşkım ama kız cırlak onu napacaz bilmem. Yorumların gene tüm beyin hücrelerimi yormama neden oldu; iyi ki varsın :bhr:

@Maskeli Fedai Olm yayının başında Aycan kulağına çiçek takmış saçlarını açmış neydi öyle beeee:love1:

Not: Ünlüler 1 Ünlüler 2 Ünlüler 3 Holeyyyyy @Dosi @Maskeli Fedai :Z:Z

@eskici @MasacRE
Abi alemsin ahahaha :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Peki bu reklamları özlemiş misin Şerlok beyciğim :A

Özlediğimi söyleyemeyeceğim Utku beyciğim, yine en olmadık yerde TV8'in müziği eşliğinde reklamı dayıyor Acun reis. :A Eskiden Alp Kırşan saçma sapan şeyler tanıtırdı ilk reklama girdiğinde yarışma, sanırım onu yok etmişler. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Özlediğimi söyleyemeyeceğim Utku beyciğim, yine en olmadık yerde TV8'in müziği eşliğinde reklamı dayıyor Acun reis. :A Eskiden Alp Kırşan saçma sapan şeyler tanıtırdı ilk reklama girdiğinde yarışma, sanırım onu yok etmişler. :A
Alp'in yerini Murat Ceylan aldı şimdi Şerlok beyciğim, yardımcı sunuculuğu ve saçma sapan şeyler tanıtma işini o üstleniyor artık :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Gerçekten şampiyon karizmasında bir adam göremiyorum ilk kez ve Oflaz'dan sonra kadın şampiyon çıkabilecek senenin bu sene olduğunu düşünüyorum.