Emre Ozansoy
Moderatör
Ben kaçırdım Şerlok beyciğim ne yaptın yine
Bir sonraki turda Mert kaybedecek sanırım. Fragmanda öyle bir sahnesi vardı yanlış hatırlamıyorsam
Hainlok...Utku beyciğim kırmızı çizgimizi aşıp, Nisa'ya laf atan ve kendisine @Maskeli Fedai dedirten şahsı gördüm. Ardından ona "Haddini bil" şeklinde bir cümle yazdım, ancak aslında bunu yaparken sizi alıntılamışım. Sonra yok ettim hemen, neyse ki görmemişsiniz. Hoş bir görüntü değildi.
Hainliğe devam..Utku beyciğim kırmızı çizgimizi aşıp, Nisa'ya laf atan ve kendisine @Maskeli Fedai dedirten şahsı gördüm. Ardından ona "Haddini bil" şeklinde bir cümle yazdım, ancak aslında bunu yaparken sizi alıntılamışım. Sonra yok ettim hemen, neyse ki görmemişsiniz. Hoş bir görüntü değildi.
Türk dizilerinin fragmanında her şeyi gördüğümüz gibi burada da görüyoruz Şerlok beyciğimFragmanlarda her şeyi veriyorlar sanırım. @MasacRE
Anlamadım. 🤬
24 bildirim vardı 😱
Bu arada Gençler Abiniz 2 hafta İzinli.. Haftaiçide artık tepenizdeyim
Türk dizilerinin fragmanında her şeyi gördüğümüz gibi burada da görüyoruz Şerlok beyciğim
Bu tatlılıkla konu tatlıya bağlanmaz mı bee @Maskeli Fedaiİkinizin birden gömmemesi gerekiyordu sayın yoldaşlarım...
Neyse gelin tatlıya bağlayalım...
Ekli dosyayı görüntüle 78680