TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ben kaçırdım Şerlok beyciğim ne yaptın yine :A

Utku beyciğim kırmızı çizgimizi aşıp, Nisa'ya laf atan ve kendisine @Maskeli Fedai dedirten şahsı gördüm. Ardından ona "Haddini bil" şeklinde bir cümle yazdım, ancak aslında bunu yaparken sizi alıntılamışım. :A Sonra yok ettim hemen, neyse ki görmemişsiniz. :A Hoş bir görüntü değildi. :A

Şu yarışmayı ne zaman açsam ya reklam çıkıyor, ya da yarışmada normalde olmayan şeyler yaşanıyor...

Utku beyciğim kırmızı çizgimizi aşıp, Nisa'ya laf atan ve kendisine @Maskeli Fedai dedirten şahsı gördüm. Ardından ona "Haddini bil" şeklinde bir cümle yazdım, ancak aslında bunu yaparken sizi alıntılamışım. :A Sonra yok ettim hemen, neyse ki görmemişsiniz. :A Hoş bir görüntü değildi. :A
Hainlok...

Hainliğe devam..

Öncelikle Sercan acıdan bağırırken gerçekten üzüldüm.

Berkan ve Barışı tebrik ettim. İkiside tereddüt etmeden koşarak yanlarına gitti. @Emre Ozansoy @vadikızı

Evrimin Aşkımı tesellisi çok hoşuma gitti. @dreamy

Mertin 2 oyundada rahatlığı gene beni benden aldı ama rahatlığı ile kazandı. @Dosi

Ünlülerin aslında modu düştü; normalde oyun gönüllülere bakıyor ama herşeyi bekliyorum.

@Tolstoyevski Aşkımmmmmm Aşkımmmmmmmm adı Aşkım ama kız cırlak onu napacaz bilmem. Yorumların gene tüm beyin hücrelerimi yormama neden oldu; iyi ki varsın :bhr:

@Maskeli Fedai Olm yayının başında Aycan kulağına çiçek takmış saçlarını açmış neydi öyle beeee:love1:

Not: Ünlüler 1 Ünlüler 2 Ünlüler 3 Holeyyyyy @Dosi @Maskeli Fedai :Z:Z

@eskici @MasacRE