Senden beklenir her türlü yılanlık.Yapabileceğime ihtimal vermiyor musun
Senden beklenir her türlü yılanlık.Yapabileceğime ihtimal vermiyor musun
Hadi ya ben bitti sanıyordumBölüm tamamlanmadı, eksik sahneler var.
Bir ihtimal, birkaç sahne ekleyip sezon finali yaparlar.Hadi ya ben bitti sanıyordum
En iyi ihtimalle 2 ay sonra falan izleriz yeni bölümü artık...
Olabilir, bu da iyi bir ihtimal aslında ama bakalım. En kısa sürede şu günleri atlatırız umarım..Bir ihtimal, birkaç sahne ekleyip sezon finali yaparlar.
İnşallah, önce sağlıkOlabilir, bu da iyi bir ihtimal aslında ama bakalım. En kısa sürede şu günleri atlatırız umarım..
aha işte üstte bahsettiğim 3. bölüm görüntüsünün bir başka versiyonu. Ava giderken avlanmış
Evet ikinci sezonda yalıya taşınıyorlarDün Yasak Elma'nın ilk 3 bölümüne hızlandırilmış turla bakındim. İlk evleri farklıymış 😱
Zehra cok gıcık ama daha aklı başındaymıs. Zamanla baya değiştirmişler onu @xemrexxx
Yıldız'a o koyu renk saçta çok yakışıyor. @alperuz
Enderi'in şu gözlük ve çantali çaresiz fotosu vardı @serhatt arada atiyor. O 3. bölüme aitmiş kendi mahalesine dönerken
Arada böyle bakarım. Bakalım kimler gelmiş kimler geçmiş diziden @xBUGRAx
Hahahahahh aynen Halit avladıaha işte üstte bahsettiğim 3. bölüm görüntüsünün bir başka versiyonu. Ava giderken avlanmış
Eda çok saç rengi değişti projeler için. Güzele her renk yakışıyorDün Yasak Elma'nın ilk 3 bölümüne hızlandırilmış turla bakındim. İlk evleri farklıymış 😱
Zehra cok gıcık ama daha aklı başındaymıs. Zamanla baya değiştirmişler onu @xemrexxx
Enderi'in şu gözlük ve çantali çaresiz fotosu vardı @serhatt arada atiyor. O 3. bölüme aitmiş kendi mahalesine dönerken
Zümrüdüanka'ya başlasana.Dün Yasak Elma'nın ilk 3 bölümüne hızlandırilmış turla bakındim. İlk evleri farklıymış 😱
Saçmalama BihterZümrüdüanka'ya başlasana.
Yok daha neler. Ağlak dizilere tahamülüm yok fazla. Yasak Elma ve Hekimoğlu harici başka dizi izlyorsam haftalık düzenli bakmıyorumdurZümrüdüanka'ya başlasana.
Saçmalama Bihter
Üzmeyin bizi.Yok daha neler. Ağlak dizilere tahamülüm yok fazla. Yasak Elma ve Hekimoğlu harici başka dizi izlyorsam haftalık düzenli bakmıyorumdur
Bu da soyuna soyuna bir hal oldu, üşütüp hasta olacak haberi yok.Üzmeyin bizi.
Elimi Bırakma dizisine bakmitim. Hatta Fazilet hanimada. Bu kalsin hem sen bir ara bana sen izlemesende olur, Adı Zehra'ya yaramadin deyip kalbimi kırmiştınÜzmeyin bizi.
Haha evet karantinada yanıyor sürekli cıbıl.Bu da soyuna soyuna bir hal oldu, üşütüp hasta olacak haberi yok.
Elimi Bırakma dizisine bakmitim. Hatta Fazilet hanimada. Bu kalsin hem sen bir ara bana sen izlemesende olur, Adı Zehra'ya yaramadin deyip kalbimi kırmiştın
Ozaman affettim. Hemşerime kırgın kalamamReyting stresi yaptırıyor öyle şeyler canım kırılma.