Senden beklenir her türlü yılanlık.Yapabileceğime ihtimal vermiyor musun![]()
Senden beklenir her türlü yılanlık.Yapabileceğime ihtimal vermiyor musun![]()
Hadi ya ben bitti sanıyordumBölüm tamamlanmadı, eksik sahneler var.
Bir ihtimal, birkaç sahne ekleyip sezon finali yaparlar.Hadi ya ben bitti sanıyordum
En iyi ihtimalle 2 ay sonra falan izleriz yeni bölümü artık...
Olabilir, bu da iyi bir ihtimal aslında ama bakalım. En kısa sürede şu günleri atlatırız umarım..Bir ihtimal, birkaç sahne ekleyip sezon finali yaparlar.![]()
İnşallah, önce sağlıkOlabilir, bu da iyi bir ihtimal aslında ama bakalım. En kısa sürede şu günleri atlatırız umarım..![]()
aha işte üstte bahsettiğim 3. bölüm görüntüsünün bir başka versiyonu. Ava giderken avlanmış
Evet ikinci sezonda yalıya taşınıyorlarDün Yasak Elma'nın ilk 3 bölümüne hızlandırilmış turla bakındim. İlk evleri farklıymış 😱
Zehra cok gıcık ama daha aklı başındaymıs. Zamanla baya değiştirmişler onu@xemrexxx
Yıldız'a o koyu renk saçta çok yakışıyor. @alperuz
Enderi'in şu gözlük ve çantali çaresiz fotosu vardı @serhatt arada atiyor. O 3. bölüme aitmiş kendi mahalesine dönerken
Arada böyle bakarım. Bakalım kimler gelmiş kimler geçmiş diziden@xBUGRAx
Hahahahahh aynen Halit avladıaha işte üstte bahsettiğim 3. bölüm görüntüsünün bir başka versiyonu. Ava giderken avlanmış![]()
Eda çok saç rengi değişti projeler için. Güzele her renk yakışıyorDün Yasak Elma'nın ilk 3 bölümüne hızlandırilmış turla bakındim. İlk evleri farklıymış 😱
Zehra cok gıcık ama daha aklı başındaymıs. Zamanla baya değiştirmişler onu@xemrexxx
Enderi'in şu gözlük ve çantali çaresiz fotosu vardı @serhatt arada atiyor. O 3. bölüme aitmiş kendi mahalesine dönerken
Zümrüdüanka'ya başlasana.Dün Yasak Elma'nın ilk 3 bölümüne hızlandırilmış turla bakındim. İlk evleri farklıymış 😱
Saçmalama BihterZümrüdüanka'ya başlasana.![]()
Yok daha neler. Ağlak dizilere tahamülüm yok fazla. Yasak Elma ve Hekimoğlu harici başka dizi izlyorsam haftalık düzenli bakmıyorumdurZümrüdüanka'ya başlasana.![]()
Saçmalama Bihter![]()
Üzmeyin bizi.Yok daha neler. Ağlak dizilere tahamülüm yok fazla. Yasak Elma ve Hekimoğlu harici başka dizi izlyorsam haftalık düzenli bakmıyorumdur![]()
Bu da soyuna soyuna bir hal oldu, üşütüp hasta olacak haberi yok.Üzmeyin bizi.
![]()
Elimi Bırakma dizisine bakmitim. Hatta Fazilet hanimada. Bu kalsinÜzmeyin bizi.
![]()
Haha evet karantinada yanıyor sürekli cıbıl.Bu da soyuna soyuna bir hal oldu, üşütüp hasta olacak haberi yok.![]()
![]()
Elimi Bırakma dizisine bakmitim. Hatta Fazilet hanimada. Bu kalsinhem sen bir ara bana sen izlemesende olur, Adı Zehra'ya yaramadin deyip kalbimi kırmiştın
![]()
Ozaman affettim. Hemşerime kırgın kalamamReyting stresi yaptırıyor öyle şeyler canım kırılma.![]()