Komedi dizileri diye geçinen dizilere bin basar Yasak Elma...Her şey var içinde. Entrika, aşk, komedi, dram..
![]()
Bu Kerim'de bi numaralar var ama anlamadım. Ters köşe edecek bizi.s s
Komedi dizileri diye geçinen dizilere bin basar Yasak Elma...Her şey var içinde. Entrika, aşk, komedi, dram..
![]()
Bu Kerim'de bi numaralar var ama anlamadım. Ters köşe edecek bizi.s s
Annene sevgiler selamlar.Evime geldim rahat rahat izlerim diyordum ama Annemin Sefirin Kızı sevdası yüzünden yine izleyemiyorum.![]()
Sinirlendirme beni yarın için söylediğim şeyi yapmam yoksa.Annene sevgiler selamlar.![]()
![]()
Erken bitti Sefirin Kızı 3 saat sürer yine.![]()
Erken bitti Sefirin Kızı 3 saat sürer yine.![]()
Kerim cidden ters köşe etti. Ben Nadir ile ilgili bi şey çıkar diye bekliyordum. Dolandırıcı mevzusuda iyice MedYapımın ana konusu oldu dizilerde. Barajdan sonra Yaşak elmadada aynı konu var![]()
Evet erken bitti.Ama bazı sahneler YouTube'a özel sahneler olarak eklenebilir...
![]()
Özeti erken bitirdiler ondandır neyin tekrarı var acaba hocayi yine 1'e atmışlardır.![]()
Yer Gök Aşk 12.30'da bitiyordu. 1 saat erken bitti.![]()
Öğretmen'in tekrarı gözüküyor. Keşke Baraj'ı koysalardı.![]()
Kerim şey dedi, "Halit'in bizden başka zengin olduğunu bilen yok." dedi. Ama Queen Ender biliyor.Ender - Yıldız - Halit, geldiği gibi gönderir onu da.
![]()
Kozları olmadan başlamazdı Kerim bu işe. Belki de Halit tekrar fakir olacak. O sezonum başında ki fragmanda ki halini görmedik daha![]()