Komedi dizileri diye geçinen dizilere bin basar Yasak Elma... Her şey var içinde. Entrika, aşk, komedi, dram..
Bu Kerim'de bi numaralar var ama anlamadım. Ters köşe edecek bizi.s s
Komedi dizileri diye geçinen dizilere bin basar Yasak Elma... Her şey var içinde. Entrika, aşk, komedi, dram..
Bu Kerim'de bi numaralar var ama anlamadım. Ters köşe edecek bizi.s s
Annene sevgiler selamlar.Evime geldim rahat rahat izlerim diyordum ama Annemin Sefirin Kızı sevdası yüzünden yine izleyemiyorum.
Sinirlendirme beni yarın için söylediğim şeyi yapmam yoksa.Annene sevgiler selamlar.
Erken bitti Sefirin Kızı 3 saat sürer yine.
Erken bitti Sefirin Kızı 3 saat sürer yine.
Kerim cidden ters köşe etti. Ben Nadir ile ilgili bi şey çıkar diye bekliyordum. Dolandırıcı mevzusuda iyice MedYapımın ana konusu oldu dizilerde. Barajdan sonra Yaşak elmadada aynı konu var
Evet erken bitti. Ama bazı sahneler YouTube'a özel sahneler olarak eklenebilir...
Özeti erken bitirdiler ondandır neyin tekrarı var acaba hocayi yine 1'e atmışlardır.
Yer Gök Aşk 12.30'da bitiyordu. 1 saat erken bitti.
Öğretmen'in tekrarı gözüküyor. Keşke Baraj'ı koysalardı.
Kerim şey dedi, "Halit'in bizden başka zengin olduğunu bilen yok." dedi. Ama Queen Ender biliyor. Ender - Yıldız - Halit, geldiği gibi gönderir onu da.
Kozları olmadan başlamazdı Kerim bu işe. Belki de Halit tekrar fakir olacak. O sezonum başında ki fragmanda ki halini görmedik daha