Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? 🎧🎶🎵

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bi git profilime bak, ben bir şarkı paylaşmıştım, valla gözlerim dolmuştu, sonra @Tolstoyevski pat diye halay türküsü paylaşmış profilde, sonra burada Ahmet Kaya dinlemeye başladım gidip delilo paylaşıp etiketledi beni, sonra bu hale geldik :F
Hep sizin yüzünüzden. Kahretsin avatar yan etki yaptı nereye geldik böyle durduran yok mu :A
Tolstoy bizim buralara merak sarmış 😱 :A @MasacRE @Sherlock

Hep sizin yüzünüzden. Kahretsin avatar yan etki yaptı nereye geldik böyle durduran yok mu :A
Tolstoy bizim buralara merak sarmış 😱 :A @MasacRE @Sherlock
telefonumun bataryasi sıkıntı. 30 olan sarj birden kapanip 10 oldu, kapanmadan senin bu mesaja rapor etme seçeneği fırladı :F umarim kendiliğinden rapor etmemiştir :A @Sherlock
hızla inince pencereler kendiliğinden açılıyorda :F @Tolstoyevski
şuan şarja takmışım 9 da :A

Ortama bak muazzam. :A Döngüyü ben devam ettireyim, sayın Gs’li dostuma gelsin...

Şu bende gece gece bağımlılık yapan bir diğer parça oldu aman ben bulaştım siz çok bulaşmayın kapatınca bile zihinde çalmaya devam ediyor :A @Dosi

Ortama bak muazzam. :A Döngüyü ben devam ettireyim, sayın Gs’li dostuma gelsin...

@Tolstoyevski ile pişti oldunuZ. O çoktan paylaştı :F @Maskeli Fedai
Güzel memleketim, canım Diyarbakır'ım..

• Harika
Reactions: Sherlock and Dosi

Youtube arkaplanda şarkı bitince rastgele oynatması çok tehlikeliymiş, bir bitince elini geri alamıyorsun çıkamıyorsun başkası geliyor :A

“Döngü” tekrarı gerektirir zira, her 33 senede bir olması gerektiği gibi... :A

Off bu türküye hiç girmeyeyim Yoksa çıkamam, yeri bende ayrıdır isminden dolayı :A

Yeni sezon tarihi de açıklanmış bu arada, Haziran’a kadar vaktiniz var @Dosi hanım. :A

Demek gerçekten yaktın...