Off Angara havasına geçtik iyi miHep sizin yüzünüzden. Kahretsin avatar yan etki yaptı nereye geldik böyle durduran yok mu
Off Angara havasına geçtik iyi miHep sizin yüzünüzden. Kahretsin avatar yan etki yaptı nereye geldik böyle durduran yok mu
Bi git profilime bak, ben bir şarkı paylaşmıştım, valla gözlerim dolmuştu, sonra @Tolstoyevski pat diye halay türküsü paylaşmış profilde, sonra burada Ahmet Kaya dinlemeye başladım gidip delilo paylaşıp etiketledi beni, sonra bu hale geldik
Tolstoy bizim buralara merak sarmış 😱 @MasacRE @SherlockHep sizin yüzünüzden. Kahretsin avatar yan etki yaptı nereye geldik böyle durduran yok mu
Oradan da Adana’ya geçip son durağı Ceylan’da kapatalım gece gece in cin top oynarken onları da katmayalım şimdi mazallahOff Angara havasına geçtik iyi mi
Şu bende gece gece bağımlılık yapan bir diğer parça oldu aman ben bulaştım siz çok bulaşmayın kapatınca bile zihinde çalmaya devam ediyor @Dosi
telefonumun bataryasi sıkıntı. 30 olan sarj birden kapanip 10 oldu, kapanmadan senin bu mesaja rapor etme seçeneği fırladı umarim kendiliğinden rapor etmemiştir @Sherlock
Hep sizin yüzünüzden. Kahretsin avatar yan etki yaptı nereye geldik böyle durduran yok mu
telefonumun bataryasi sıkıntı. 30 olan sarj birden kapanip 10 oldu, kapanmadan senin bu mesaja rapor etme seçeneği fırladı umarim kendiliğinden rapor etmemiştir @Sherlock
hızla inince pencereler kendiliğinden açılıyorda @Tolstoyevski
şuan şarja takmışım 9 da
@Tolstoyevski ile pişti oldunuZ. O çoktan paylaştı @Maskeli FedaiOrtama bak muazzam. Döngüyü ben devam ettireyim, sayın Gs’li dostuma gelsin...
Şu bende gece gece bağımlılık yapan bir diğer parça oldu aman ben bulaştım siz çok bulaşmayın kapatınca bile zihinde çalmaya devam ediyor @Dosi
Ortama bak muazzam. Döngüyü ben devam ettireyim, sayın Gs’li dostuma gelsin...
Güzel memleketim, canım Diyarbakır'ım..@Tolstoyevski ile pişti oldunuZ. O çoktan paylaştı @Maskeli Fedai
Ortama bak muazzam. Döngüyü ben devam ettireyim, sayın Gs’li dostuma gelsin...
@Tolstoyevski ile pişti oldunuZ. O çoktan paylaştı @Maskeli Fedai
Youtube arkaplanda şarkı bitince rastgele oynatması çok tehlikeliymiş, bir bitince elini geri alamıyorsun çıkamıyorsun başkası geliyor
Youtube arkaplanda şarkı bitince rastgele oynatması çok tehlikeliymiş, bir bitince elini geri alamıyorsun çıkamıyorsun başkası geliyor
Sabahlayacağız bu gidişle sarj 9 hâlâ buradayımBu adam iyi değil... @Maskeli Fedai
Sabahlayacağız bu gidişle sarj 9 hâlâ buradayım
Avatarı değiştirtmeyecektik.. @MasacREBu adam iyi değil... @Maskeli Fedai
“Döngü” tekrarı gerektirir zira, her 33 senede bir olması gerektiği gibi...
Off bu türküye hiç girmeyeyim Yoksa çıkamam, yeri bende ayrıdır isminden dolayı
Avatarı değiştirtmeyecektik.. @MasacRE
yok şarja takılı ama artmiyor, yerinde sayıyor 30dan hemen 10 olmuştu
33 sene sonra..Sen ne zaman şu maskeliyi kaldırıyorsun...
Oha şimdi jeton düştü. Yine D...Yeni sezon tarihi de açıklanmış bu arada, Haziran’a kadar vaktiniz var @Dosi hanım.
Demek gerçekten yaktın...