The_Erinch
Favori Üye
Balkondan gelen kuşların cıvıltısını, dışarının doğal sesini dinliyorum. Özellikle kuşların sesleri huzur veriyor. Dinlerken kıymetini bilerek dinliyorum, 50 sene sonra Eğer hayattaysak dışarıda gerçek kuşlar kalmayabilir sesleriyle içimize huzur verecek olan.
Niye güldün şarkıma
Ergenliğimi hatırlattın yine...Niye güldün şarkıma
Bu da benim çocukluğumdan kalma şarkıErgenliğimi hatırlattın yine...
Benim çocukluğumda türk şarkılar nerdeyse hiç yokBu da benden gelsin
Bu Eurovision şarkısı mıydı.Benim çocukluğumda türk şarkılar nerdeyse hiç yok
şunu çok severdim. Hatta foruma niye dilemma kulanıcı ismiyle katılmadim diye pişman olmuştum ilk sosyal medya hesabimdaki kullanıcı ismimi bu şarkıdan esinlemiştim Dünkü yarışmada bununla gelen tam puan alırdi @xemrexxx
Bu Eurovision şarkısı mıydı.
Böyle hatırası olan şarkıları görünce zamanın ne kadar acımasız olduğunu anlıyor insan. Bir 20 -30 yıl sonra şimdiki şarkılara böyle bakacağız.
Benim çocukluğumda türk şarkılar nerdeyse hiç yok
şunu çok severdim. Hatta foruma niye dilemma kulanıcı ismiyle katılmadim diye pişman olmuştum ilk sosyal medya hesabimdaki kullanıcı ismimi bu şarkıdan esinlemiştim Dünkü yarışmada bununla gelen tam puan alırdi @xemrexxx
Yok be bu gruptaki kadın bu. Dağılıp ayri ayrı şarkı söyledikleri zamana ait.Bu Eurovision şarkısı mıydı.
Böyle hatırası olan şarkıları görünce zamanın ne kadar acımasız olduğunu anlıyor insan. Bir 20 -30 yıl sonra şimdiki şarkılara böyle bakacağız.
Aaa bu şarkıyı biliyorum ama bu adamdan ilk defa dinledim. Çok hoş şarkı güzel söylemiş.@Tolstoyevski ozaman bununla devam edeyim kürtçe şarkılar çok güzel
O ses Türkiye'de sesini harika kullanıyordu.
@Özgür @MasacRE @Maskeli Fedai @Turkuazz
1 tane tek değil ki, bir kaç tane söylüyorAaa bu şarkıyı biliyorum ama bu adamdan ilk defa dinledim. Çok hoş şarkı güzel söylemiş.
@Maskeli Fedai cevani haval. Başı? Roj baş1 tane tek değil ki, bir kaç tane söylüyor
dinleye dinleye ezberlediklerim oldu Kurmanji olanları seçebiliyorum ama galiba diğer kürtçe dialekteleri var.
dılo dılocan
oy dıle dılemın
Kurbane te mı hayrana de mı bunları seçebiliyorum
sanki son şarkıda saça kına yakma diyor. Por sorı hıne falan anladim son cümlede bu yaza kadar çat pat öğreneceğim Koydum kafaya