Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? 🎧🎶🎵

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ODg2NDQ2MzIxOTgx.jpg

Faded
Alan Walker Faded

Balkondan gelen kuşların cıvıltısını, dışarının doğal sesini dinliyorum. Özellikle kuşların sesleri huzur veriyor. Dinlerken kıymetini bilerek dinliyorum, 50 sene sonra Eğer hayattaysak dışarıda gerçek kuşlar kalmayabilir sesleriyle içimize huzur verecek olan.
1587298322061.png

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bu da benden gelsin :F

Benim çocukluğumda türk şarkılar nerdeyse hiç yok :A
şunu çok severdim. Hatta foruma niye dilemma kulanıcı ismiyle katılmadim diye pişman olmuştum :A ilk sosyal medya hesabimdaki kullanıcı ismimi bu şarkıdan esinlemiştim :A Dünkü yarışmada bununla gelen tam puan alırdi :A @xemrexxx

şunu çok severdim. Hatta foruma niye dilemma kulanıcı ismiyle katılmadim diye pişman olmuştum :A ilk sosyal medya hesabimdaki kullanıcı ismimi bu şarkıdan esinlemiştim :A Dünkü yarışmada bununla gelen tam puan alırdi :A @xemrexxx
Bu Eurovision şarkısı mıydı. :A

Böyle hatırası olan şarkıları görünce zamanın ne kadar acımasız olduğunu anlıyor insan. Bir 20 -30 yıl sonra şimdiki şarkılara böyle bakacağız. :(

• Üzücü
Reactions: Dosi

Böyle hatırası olan şarkıları görünce zamanın ne kadar acımasız olduğunu anlıyor insan. Bir 20 -30 yıl sonra şimdiki şarkılara böyle bakacağız. :(

Pardon şu ifadeyi görmemişim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Yok be bu gruptaki kadın bu. Dağılıp ayri ayrı şarkı söyledikleri zamana ait.
aynen, zaman su gibi geçmekte :(

Aaa bu şarkıyı biliyorum ama bu adamdan ilk defa dinledim. :F Çok hoş şarkı güzel söylemiş. :A
1 tane tek değil ki, bir kaç tane söylüyor :A
dinleye dinleye ezberlediklerim oldu :F Kurmanji olanları seçebiliyorum ama galiba diğer kürtçe dialekteleri var.
dılo dılocan :A
oy dıle dılemın :A
Kurbane te mı hayrana de mı bunları seçebiliyorum :A
sanki son şarkıda saça kına yakma diyor. Por sorı hıne falan anladim son cümlede :A bu yaza kadar çat pat öğreneceğim Koydum kafaya :A

1 tane tek değil ki, bir kaç tane söylüyor :A
dinleye dinleye ezberlediklerim oldu :F Kurmanji olanları seçebiliyorum ama galiba diğer kürtçe dialekteleri var.
dılo dılocan :A
oy dıle dılemın :A
Kurbane te mı hayrana de mı bunları seçebiliyorum :A
sanki son şarkıda saça kına yakma diyor. Por sorı hıne falan anladim son cümlede :A bu yaza kadar çat pat öğreneceğim Koydum kafaya :A
@Maskeli Fedai cevani haval. Başı? Roj baş :A