Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? 🎧🎶🎵

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1 tane tek değil ki, bir kaç tane söylüyor :A
dinleye dinleye ezberlediklerim oldu :F Kurmanji olanları seçebiliyorum ama galiba diğer kürtçe dialekteleri var.
dılo dılocan :A
oy dıle dılemın :A
Kurbane te mı hayrana de mı bunları seçebiliyorum :A
sanki son şarkıda saça kına yakma diyor. Por sorı hıne falan anladim son cümlede :A bu yaza kadar çat pat öğreneceğim Koydum kafaya :A
Baştaki için biliyorum dedim. :A Ben de hep öğreneceğim diyorum ama olmadı. :A Bildiğim kelime sayısı çok az ama bazen anlayabiliyorum. :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Sen niye bilmiyorsun pek 😱 Ben bir kaç ay önce başladım. Nasılsın, adın ne, Sevmek, bilmiyorum, istemiyorum vs bunları öğrenmişim çoktan :A
Bizde babam biliyor ama öğretmemiş evde de konuşlmadığı için. :A Onları ben de biliyorum. :F

• Güldürdün
Helal olsun valla. :A Nereden geliyor bu merak? Kimse de bilmiyor diyorsun, ilgin var demek ki. :A
Bir kürt hayranım öğretiyor arada :A
Dil öğrenmeyi severim. Aslında Öğrencilerimde kürt çoktu, küfürmü ediyorlar bileyim diye öğrenmeye başlamıştım. Kürtçe müzikte seviyorum ve komşularda da baya var. Herkesten kapiyoruz birşeyler yavaş yavaş :A

Bir kürt hayranım öğretiyor arada :A
Dil öğrenmeyi severim. Aslında Öğrencilerimde kürt çoktu, küfürmü ediyorlar bileyim diye öğrenmeye başlamıştım. Kürtçe müzikte seviyorum ve komşularda da baya var. Herkesten kapiyoruz birşeyler yavaş yavaş :A
Ooo hayranın var demek. :A

Ne güzel ya ben de dil öğrenmeyi seviyorum ama öğrenemiyorum, üşeniyorum. :A Hahahah kürtçe küfürler de çok iyidir bu arada. :F İyi kapmışsın bence. :A

• Güldürdün
Ooo hayranın var demek. :A

Ne güzel ya ben de dil öğrenmeyi seviyorum ama öğrenemiyorum, üşeniyorum. :A Hahahah kürtçe küfürler de çok iyidir bu arada. :F İyi kapmışsın bence. :A
Hayran çok ama benden pek hayır yok :F

Ağzımdan 'gıcık' 'köpek' gibi laflar çikar ancak :A kullanmak için değil, azarlamak için öğreniyorum :F