Maskeli Fedai
Favori Üye
İyiyim Dosi hanım Sizi sormalı@Maskeli Fedai cevani haval. Başı? Roj baş
İyiyim Dosi hanım Sizi sormalı@Maskeli Fedai cevani haval. Başı? Roj baş
Başı başİyiyim Dosi hanım Sizi sormalı
Baştaki için biliyorum dedim. Ben de hep öğreneceğim diyorum ama olmadı. Bildiğim kelime sayısı çok az ama bazen anlayabiliyorum.1 tane tek değil ki, bir kaç tane söylüyor
dinleye dinleye ezberlediklerim oldu Kurmanji olanları seçebiliyorum ama galiba diğer kürtçe dialekteleri var.
dılo dılocan
oy dıle dılemın
Kurbane te mı hayrana de mı bunları seçebiliyorum
sanki son şarkıda saça kına yakma diyor. Por sorı hıne falan anladim son cümlede bu yaza kadar çat pat öğreneceğim Koydum kafaya
Sen niye bilmiyorsun pek 😱 Ben bir kaç ay önce başladım. Nasılsın, adın ne, Sevmek, bilmiyorum, istemiyorum vs bunları öğrenmişim çoktanBaştaki için biliyorum dedim. Ben de hep öğreneceğim diyorum ama olmadı. Bildiğim kelime sayısı çok az ama bazen anlayabiliyorum.
Bizde babam biliyor ama öğretmemiş evde de konuşlmadığı için. Onları ben de biliyorum.Sen niye bilmiyorsun pek 😱 Ben bir kaç ay önce başladım. Nasılsın, adın ne, Sevmek, bilmiyorum, istemiyorum vs bunları öğrenmişim çoktan
ama biz de kimse bilmeden biliyorum benBizde babam biliyor ama öğretmemiş evde de konuşlmadığı için. Onları ben de biliyorum.
Helal olsun valla. Nereden geliyor bu merak? Kimse de bilmiyor diyorsun, ilgin var demek ki.ama biz de kimse bilmeden biliyorum ben
Bir kürt hayranım öğretiyor aradaHelal olsun valla. Nereden geliyor bu merak? Kimse de bilmiyor diyorsun, ilgin var demek ki.
Ooo hayranın var demek.Bir kürt hayranım öğretiyor arada
Dil öğrenmeyi severim. Aslında Öğrencilerimde kürt çoktu, küfürmü ediyorlar bileyim diye öğrenmeye başlamıştım. Kürtçe müzikte seviyorum ve komşularda da baya var. Herkesten kapiyoruz birşeyler yavaş yavaş
Hayran çok ama benden pek hayır yokOoo hayranın var demek.
Ne güzel ya ben de dil öğrenmeyi seviyorum ama öğrenemiyorum, üşeniyorum. Hahahah kürtçe küfürler de çok iyidir bu arada. İyi kapmışsın bence.
Aaa sen de karşılık ver hayat yalnız geçmez.Hayran çok ama benden pek hayır yok
Ağzımdan 'gıcık' 'köpek' gibi laflar çikar ancak kullanmak için değil, azarlamak için öğreniyorum
Şu korona belasında bi de bu mevzuları çekemem kısmetAaa sen de karşılık ver hayat yalnız geçmez.