sokak sanati 80.000'ler Kulübünde!

Ozan silerken tepkileri silmedi mi bilmiyorum sim o tepkiler kafasına göre dağılıyor yada bilinçli bi şekilde.
Mesela ben bu konuya en çok harika atan kişiyim doğal olarak. O yüzden bu konuda yazdıklarıma direk harika tepkisini yazıyor forum. Diğer üyelerde de aynı.:A
Eğer teknik bir açıklama istiyorsanız şöyle söyleyeyim. :D Veritabanında sadece mesaj tablosu bozuldu. Diğer tablolara hiç bir şey olmadı. Şimdi yeni yazdığınız mesajlar eski mesajlardan birinin idsini alıyor ve o mesaja ait ve bozulmayan tablolarda tutulan tepki vsler otomatik işlenmiş oluyor. :( Tabii çok saçma bir durum olmuş oldu. Bir hafta yazdığımız mesaj sayısına ulaştığımızda düzelecek. :D

Eğer teknik bir açıklama istiyorsanız şöyle söyleyeyim. :D Veritabanında sadece mesaj tablosu bozuldu. Diğer tablolara hiç bir şey olmadı. Şimdi yeni yazdığınız mesajlar eski mesajlardan birinin idsini alıyor ve o mesaja ait ve bozulmayan tablolarda tutulan tepki vsler otomatik işlenmiş oluyor. :( Tabii çok saçma bir durum olmuş oldu. Bir hafta yazdığımız mesaj sayısına ulaştığımızda düzelecek. :D

Duyrulur:A @Silinmiş Üye @The_Erinch @Forumdash @dreamy

Bildiğiniz üzere sokak sanati uzun bir aradan sonra aramıza dönmüştü. Bugün ise kendisi 80 bin mesajı aşarak yeni bir kulübe girmiş durumda. :Z

sokak sanati'na forumu kendisinden mahrum bırakmamasını ve çok hızla 90 bine ulaşmasını diliyorum. :bhr:

Seni seviyoruz. :Z

Sana hediyelerim:

Ekli dosyayı görüntüle 76462

Mesajlar silindinden son kutlama konularımız mesajlarına tekrar ulasıyoruz :A @sokak sanati 80 olunca bugün baktım bu konusu varmış tekrar şimdi benli şekilde kutlayalım :bhr: @kerem @mrt-06 @Bully @xemrexxx @Forumdash @eskici @MasacRE @pompy @Billy Kane @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @Özgür @xBUGRAx @denizz19

Ben Umutun dönmesine çok sevindim çünkü haber alamıyordum ve umudum azalıyordu ama kendisi Umut olarak karşıma çıktı foruma döndümde :Z:Z:Z

Ve tekrar forumla kaynasması yarısmayı o sunuyordu içim tam olarak rahatladı çünkü Umut bu forum için çok önemli birisidir hem yönetimde hem genelinde katkıları tartışılmaz , benden 1 yıl önceden zaten katkılarını veriyordu umarım tatsızlıklar artık yaşanmadan çünkü ben hep eğlence olarakta umutun önemini yineleyen birisiyim :bhr::bhr::bhr:

Sana özel yaptığım hediyelerimden birisini vereyim:Z:Z:Z

• Harika
Reactions: Çiğdem
Mesajlar silindinden son kutlama konularımız mesajlarına tekrar ulasıyoruz :A @sokak sanati 80 olunca bugün baktım bu konusu varmış tekrar şimdi benli şekilde kutlayalım :bhr: @kerem @mrt-06 @Bully @xemrexxx @Forumdash @eskici @MasacRE @pompy @Billy Kane @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @Özgür @xBUGRAx @denizz19

Ben Umutun dönmesine çok sevindim çünkü haber alamıyordum ve umudum azalıyordu ama kendisi Umut olarak karşıma çıktı foruma döndümde :Z:Z:Z

Ve tekrar forumla kaynasması yarısmayı o sunuyordu içim tam olarak rahatladı çünkü Umut bu forum için çok önemli birisidir hem yönetimde hem genelinde katkıları tartışılmaz , benden 1 yıl önceden zaten katkılarını veriyordu umarım tatsızlıklar artık yaşanmadan çünkü ben hep eğlence olarakta umutun önemini yineleyen birisiyim :bhr::bhr::bhr:

Sana özel yaptığım hediyelerimden birisini vereyim:Z:Z:Z

Keşke söylemeseydimde konuyu açsaydın olmadı böyle :A

Hediye şahane. 4 efsane.:bhr:

• Harika
Reactions: Çiğdem
Tebrik mebrik yok hadi naş :A @sokak sanati
Vadici arkdsına 😱 😱 😱 @sokak sanati
Bu Umut bizim oylarımızı almak için birkaç sahnesine bakmıştır :A @sokak sanati
Ben kefilim @sokak sanati na oda vadici artık :Z :Z :Z

Vadi'yi bırakıyorum. Pusu'yuda izleyeceğim ama beni çok kırdınız. Ne demek oy için yalan söylüyorsun. Bu kadarda olmaz artık. Çok kırıldım..