Erkek suratlı ecünnün bir işe yaradı amaAlavere dalavereyle 1.bile olur kesin @sokak sanati dün akşamın intikamını da alır, forumda yaprak dökümü başlatır valla.
Erkek suratlı ecünnün bir işe yaradı amaAlavere dalavereyle 1.bile olur kesin @sokak sanati dün akşamın intikamını da alır, forumda yaprak dökümü başlatır valla.
Kız bana bak 😡Erkek suratlı ecünnün bir işe yaradı ama
Camilla , Dady ve Taylora kullanmıştım şuan 5 kişi çıkıyor umarım son oylarla dediklerimden birisi dışarıda kalmaz @sokak sanati son hamleler yapabilirKız bana bak 😡
Camilla , Dady ve Taylora kullanmıştım şuan 5 kişi çıkıyor umarım son oylarla dediklerimden birisi dışarıda kalmaz @sokak sanati son hamleler yapabilir
12 değilmiydi oyu nasıl sildiniz @alperuzBeni iyi yanıyorsun. Daddy gidici
11-11 durum:
12 değilmiydi oyu nasıl sildiniz @alperuz
Darbe üstüne darbe mi yiyiyor yoksa @ÇiğdemBeni iyi yanıyorsun. Daddy gidici
11-11 durum:
Yok bence şarkı çok etkileyici. Duyguyu tüm çıplaklığıyla aktarmışlar.I Like it, falan olsa neyse de Press çok ağır bir şarkı, çok hiphop tarafı olmayan birisi asla beğenmez. 11 oy o yüzden şaşırdım.
@sokak sanati nin alevere dalavere dünyasına hoşgeldin, diggat et ayağını kaydırır bu @sokak sanati12 değilmiydi oyu nasıl sildiniz @alperuz
Beni bile etkileyecek cinsten klip haklıısın.Yok bence şarkı çok etkileyici. Duyguyu tüm çıplaklığıyla aktarmışlar.
Mesaji atlamışım. Dur daha yarın geceye var.
Dadyden ne istiyorsunuz Mabeli düşürseydiniz @S.G.A.T.Sen mi geri çektin oyunu Daddy'den
Dadyden ne istiyorsunuz Mabeli düşürseydiniz @S.G.A.T.
@eskici Terbiyeli çocuktur o çıplak kadına oy atmaz yoksa @Forumdash ın gözünden düşer@eskici yardım lazım kuzum gel buraya
Daddy'den oyunu çekip Cardi B'ye döndürür müsün