- Reaksiyon puanı
- 58,360
- Puanı
- 1,061
Bu kadarını beklemiyordum açtım HD izleyeceğim![]()
Press'i sana emanet ediyorum. Oy topla bi şey yap üst tura çıkart. @destere olsa öyle yapardı rahmetli.
Bu kadarını beklemiyordum açtım HD izleyeceğim![]()
Sağlam rap söylüyor kadın yalnız. Nicki Minaj'dan daha iyi.![]()
İlk saniyelerden bir Nicki havası sezdim zaten. Yarın kıyaslarım ikisini. Sana da sonucu söylerim.Nicki Minaj ile kıyaslaniyor zaten. Nicki'nin daha sert söyleyen hali. Döve döve söylüyor.Nicki kadar iyi olamaz. Nicki'nin o incecik sesi beni çok moda sokuyor.
![]()
İlk saniyelerden bir Nicki havası sezdim zaten. Yarın kıyaslarım ikisini. Sana da sonucu söylerim.![]()
Magazine ilgim yok ya, aşıyor beni yılanlıklar.Çok büyük kavgaları var. Cardi B Nicki'ye ayakkabı falan fırlattı kırmızı halıda. Kıyaslamaya girersen derin magazin çukuruna girmiş olursun
Rahmetli Nicki Patinaj nerdi. Keşke gelsede oy verse. Cardi B en çok onu cezbeder![]()
Magazine ilgim yok ya, aşıyor beni yılanlıklar.Kadının ismini ilk kez duydum ama. Cahil miyim acep.
![]()
Bana da iyi geliyor uğraş edinmek bu yarışmayı.@dreamy ve @sokak sanati Öncelikle emeğinize sağlık; İsot iyi çalıştın haaaa
Tüm gruplarda 4 şarkımı seçtim.
İlerleyen dönemlerde uzun uzuunnnn yorum yaparım![]()
Keyifli ve kaliteli bir 5 dk eline sağlık tekrardan.Rica ederiz. Size keyifli bi 5 dakika geçirmek için buradayız Dimi İsot@dreamy
@anniegrant sende tam yabancı saki dinleyip yorumlamak isteyecek bi tip var. Oy vermek istersen buyur![]()
Daha 4 grup var hemen yelkenleri suya indirme. Bu yılki favorilerimden o şarkı, hatta listeye ilk eklediklerimden biraz sabret gelecek.@dreamy Mother's Daughter aday değil, yedirmişsin güzelim şarkıyı.. Kandırıldım![]()
Çocuk zaten foruma günde iki kere falan giriş yapıyor iyice soğutacaksın.Miley sevmiyoruz canoAriana olmasa Dont Call Me'de aday olmazdı
![]()
Ayy ilk başlayınca şarkı bir göz yanılması yaşadımEvet arkadaşlar Cardi B fani olmaya hazırmısınız? Cardi B'nin çok özel görüntüleri Recabimızda. Oy vermeyi unutmayın.
@Çiğdem @mrt-06 @Forumdash @kerem @S.G.A.T. @xdragxx @EnveR @Bully @bazinga @xemrexxx @Yiğitt @eskici @Özgür @Maskeli Fedai @Harunnn60 @batuhankaralar @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @Silinmiş Üye @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Aserat @vadikızı @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @denizz19 @takas @emreemreu @haluk792 @Ahmed @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @GunesinOglu @cookies @YıldırıM @kerem @Nikos litas @dreamy @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @soo @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @Emre Ozansoy @Gizmen @-potterhead- @ömer karataş @bero @umuttanyel @phoebebuffay
Emeklerinize sağlık recap işi çok akıllıca olmuş biz düşünemedik @sokak sanati @dreamy diğer gruplarıda turlarıda bekliyoruz kolay gelsin![]()
![]()
![]()
Bunadın iyice .ss
Giysi yok sandım bir anNasıl yani. Gerçek değil gibiydi dimi. Hayal gücünü zorlamış Cardi B![]()
İyiki yok bana oy attırmaya çalısırdıÇok büyük kavgaları var. Cardi B Nicki'ye ayakkabı falan fırlattı kırmızı halıda. Kıyaslamaya girersen derin magazin çukuruna girmiş olursun
Rahmetli Nicki Patinaj nerdi. Keşke gelsede oy verse. Cardi B en çok onu cezbeder![]()