- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Bu kadarını beklemiyordum açtım HD izleyeceğim
Press'i sana emanet ediyorum. Oy topla bi şey yap üst tura çıkart. @destere olsa öyle yapardı rahmetli.
Bu kadarını beklemiyordum açtım HD izleyeceğim
Sağlam rap söylüyor kadın yalnız. Nicki Minaj'dan daha iyi.
İlk saniyelerden bir Nicki havası sezdim zaten. Yarın kıyaslarım ikisini. Sana da sonucu söylerim.Nicki Minaj ile kıyaslaniyor zaten. Nicki'nin daha sert söyleyen hali. Döve döve söylüyor. Nicki kadar iyi olamaz. Nicki'nin o incecik sesi beni çok moda sokuyor.
İlk saniyelerden bir Nicki havası sezdim zaten. Yarın kıyaslarım ikisini. Sana da sonucu söylerim.
Magazine ilgim yok ya, aşıyor beni yılanlıklar. Kadının ismini ilk kez duydum ama. Cahil miyim acep.Çok büyük kavgaları var. Cardi B Nicki'ye ayakkabı falan fırlattı kırmızı halıda. Kıyaslamaya girersen derin magazin çukuruna girmiş olursun
Rahmetli Nicki Patinaj nerdi. Keşke gelsede oy verse. Cardi B en çok onu cezbeder
Magazine ilgim yok ya, aşıyor beni yılanlıklar. Kadının ismini ilk kez duydum ama. Cahil miyim acep.
Bana da iyi geliyor uğraş edinmek bu yarışmayı.@dreamy ve @sokak sanati Öncelikle emeğinize sağlık; İsot iyi çalıştın haaaa
Tüm gruplarda 4 şarkımı seçtim.
İlerleyen dönemlerde uzun uzuunnnn yorum yaparım
Keyifli ve kaliteli bir 5 dk eline sağlık tekrardan.Rica ederiz. Size keyifli bi 5 dakika geçirmek için buradayız Dimi İsot @dreamy
@anniegrant sende tam yabancı saki dinleyip yorumlamak isteyecek bi tip var. Oy vermek istersen buyur
Daha 4 grup var hemen yelkenleri suya indirme. Bu yılki favorilerimden o şarkı, hatta listeye ilk eklediklerimden biraz sabret gelecek.@dreamy Mother's Daughter aday değil, yedirmişsin güzelim şarkıyı.. Kandırıldım
Çocuk zaten foruma günde iki kere falan giriş yapıyor iyice soğutacaksın.Miley sevmiyoruz cano Ariana olmasa Dont Call Me'de aday olmazdı
Ayy ilk başlayınca şarkı bir göz yanılması yaşadım @Bully @mrt-06 @dreamy @xemrexxx @serhatt @kerem @ForumdashEvet arkadaşlar Cardi B fani olmaya hazırmısınız? Cardi B'nin çok özel görüntüleri Recabimızda. Oy vermeyi unutmayın.
@Çiğdem @mrt-06 @Forumdash @kerem @S.G.A.T. @xdragxx @EnveR @Bully @bazinga @xemrexxx @Yiğitt @eskici @Özgür @Maskeli Fedai @Harunnn60 @batuhankaralar @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @Silinmiş Üye @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Aserat @vadikızı @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @denizz19 @takas @emreemreu @haluk792 @Ahmed @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @GunesinOglu @cookies @YıldırıM @kerem @Nikos litas @dreamy @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @soo @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @Emre Ozansoy @Gizmen @-potterhead- @ömer karataş @bero @umuttanyel @phoebebuffay
Emeklerinize sağlık recap işi çok akıllıca olmuş biz düşünemedik @sokak sanati @dreamy diğer gruplarıda turlarıda bekliyoruz kolay gelsin
Bunadın iyice .ss
Giysi yok sandım bir anNasıl yani. Gerçek değil gibiydi dimi. Hayal gücünü zorlamış Cardi B
İyiki yok bana oy attırmaya çalısırdıÇok büyük kavgaları var. Cardi B Nicki'ye ayakkabı falan fırlattı kırmızı halıda. Kıyaslamaya girersen derin magazin çukuruna girmiş olursun
Rahmetli Nicki Patinaj nerdi. Keşke gelsede oy verse. Cardi B en çok onu cezbeder