- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Vlla ben bile kıskandım@pompy yuvarlanmis, @sokak sanati'ni bulmus.
@sokak sanati nın şişirmesi.Cardi B ve Press şarkısı ve 11 oy? OMG bizim forumun sonuçları mı bu? 😱
I Like it, falan olsa neyse de Press çok ağır bir şarkı, çok hiphop tarafı olmayan birisi asla beğenmez. 11 oy o yüzden şaşırdım.@sokak sanati nın şişirmesi.
I Like It’i BŞB’de alsaydın ya.I Like it, falan olsa neyse de Press çok ağır bir şarkı, çok hiphop tarafı olmayan birisi asla beğenmez. 11 oy o yüzden şaşırdım.
Onun Cardi kısmı rap değil ki, J Balvin ve Bad Bunny kısımlarını ise sevmiyorum. Taki Taki düşünmüştüm ama riskli buldum.I Like It’i BŞB’de alsaydın ya.
Ya dur yeni dinledim. Bu konuya etiket atmamışsın en favori yabancı şarkı diye, zar zor buldum zaten.@alperuz burada seni bekleyen 1 grup kaldı
Ya dur yeni dinledim. Bu konuya etiket atmamışsın en favori yabancı şarkı diye, zar zor buldum zaten.
Bensiz de yapamazmış.Kusura bakma beybisi. Diğer gruplara 10 kere seni etiketledigim için bunu unutmuşum
Kız @Çiğdem dua et bana, yoksa seni de elerim bak demedi deme.
Ramazan geliyordu, iyi oldu elediğimiz.Yalnız gitti güzelim kadın. Çıplaklık olarak bi o ilgi çekiyordu forumda.
Seneye seni alalım onun yerine, oyumu senden yana kullanırım bak söz.Adaya bile alınması hataydı @dreamy
@sokak sanati Katılsın o hırsla bunuda başarır çeyreğe kadarda gider @dreamy @kerem @ForumdashSeneye seni alalım onun yerine, oyumu senden yana kullanırım bak söz.
Alavere dalavereyle 1.bile olur kesin @sokak sanati dün akşamın intikamını da alır, forumda yaprak dökümü başlatır valla.