Keko şarkısıydı o. .ssGünah Benim daha iyiydi bence.
Keko şarkısıydı o. .ssGünah Benim daha iyiydi bence.
Günah Benim daha iyiydi bence.
@dreamy sevmedine göre çok iyi seçim yapmıssındırUnuttum adını ama ünlü bir şarkı.
nasıl bliyorum : A @dreamyKeko şarkısıydı o. .ss
Müzik zevkimizde uyusuyor gibi dizi dısındaYahh bu kategori çok uzak bana ya
Allahdan Acun sayesinde Rapçi olup çıkacaz. Artık hangileri kulağıma hoş gelir,dinlerken eşlik etmeye başlarsan ona göre puan verecem.
Profil resmin yakıyor aşkım.Unuttum adını ama ünlü bir şarkı.
Bu sefer tutturmussunProfil resmin yakıyor aşkım.
Paskalya'dan bahsediyorum. Hristiyanlarin bayrami.
Vallahi dinleyene saygı duyuyorum ama benim için en uzak kapı rap.Müzik zevkimizde uyusuyor gibi dizi dısında
Sende kolaya kacmissin.Sagopa seçtim ben.
Müzik kültürüm gelişmişti hani.@dreamy sevmedine göre çok iyi seçim yapmıssındır
Teşekkürler canım. Saçım çok uzadı bandaj takıyorum artık @Çiğdem sen de takardın bir ara.Profil resmin yakıyor aşkım.
Saç konusunu bahsetmedin hiç. Şahsi hayatına bir magazinci gözü ile yeniden göz atmam lazım, bir ara gelirim inbox'una cnm.Teşekkürler canım. Saçım çok uzadı bandaj takıyorum artık @Çiğdem sen de takardın bir ara.
O zaman niye üzülüyorsun Sagopa seçen yok diye.Sende kolaya kacmissin.
Ne demek istediğini anlamadım canım ama pek hayra alamet bir şey değil gibi. .ssSaç konusunu bahsetmedin hiç. Şahsi hayatına bir magazinci gözü ile yeniden göz atmam lazım, bir ara gelirim inbox'una cnm.
@pompy de irlandada garip bir bayram kutlamıstı biz biz kutyaladık şöyle gevur memleketlerde @mrt-06 @sokak sanati @serhatt @xemrexxxPaskalya'dan bahsediyorum. Hristiyanlarin bayrami.
Aaa evet ev işlerinde daha çok Bende değiştirme çok yakısmıs profilineTeşekkürler canım. Saçım çok uzadı bandaj takıyorum artık @Çiğdem sen de takardın bir ara.
Tekrar bu orangutanların içine soktun biziMüzik kültürüm gelişmişti hani.
Bu efsaneyi kimse seçmemiş. 😱