Galiba Ceza ve Eminem'e çalışmışlarBen Sagopa Kajmer ile geldim.
AYA’yı düşündüm ama içinde Almanca sözler var filan, daha garanti seçimlere yönelmek istedim. Murda neyse de Ezhel göremedim hiç.![]()
Galiba Ceza ve Eminem'e çalışmışlarBen Sagopa Kajmer ile geldim.
AYA’yı düşündüm ama içinde Almanca sözler var filan, daha garanti seçimlere yönelmek istedim. Murda neyse de Ezhel göremedim hiç.![]()
Teşekkürler canım, beğenmene sevindim.
200 milyondan fazla dinlenme...
Çukur'un 18 Aralık 2017'de yayınlanan bölümünde kullanılan bir şarkı...
45. Altın Kelebek Ödülleri: En İyi Şarkısı: ''Heyecanı Yok!''
GQ Men of the Year 2018 Ödül Töreni: Yılın Kendini Gösteren Müzisyeni - Gazapizm (Heyecanı YOK!)
Ve daha onlarca ödül...
''Biz yakarsak söndüremezler geri döndüremezler
Bizi heyecanlandıramıyorsa bi' şeyler artık öldüremezler
Ah herkes delirmiş hiç etkinlikler etik değil
.
Bu hayatın heyecanı meycanı yok''
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem ve diğer herkes...
Gömün beni çukura de @xemrexxx gibi beni dinle kurtul ayoll200 milyondan fazla dinlenme...
GQ Men of the Year 2018 Ödül Töreni: Yılın Kendini Gösteren Müzisyeni - Gazapizm (Heyecanı YOK!)
Ve daha onlarca ödül...
.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem ve diğer herkes...
Elenir be o şarkı
Benim kaydettiğim şarkılardan biriydi, efsanelerden biridir. Zirveme oynaması muhtemel yani.
Teşekkür ederim.
"Ve daha onlarca ödül..."200 milyondan fazla dinlenme...
Ve daha onlarca ödül...
.
Farklı isimler görmek isteyenler için çok uygun bir seçim bence.Galiba Ceza ve Eminem'e çalışmışlarbakalım sen sıyrılacakmısın.
Algı yapma da artık verdiğim puanların karşılığını ver, beğendin mi şarkımı?
Bir kadın çizeceksin'i seçtim.Seçildi. Suspusu seç![]()
Çünkü yerli dinlemek istiyoruz