Dizi kesitleri çok uzun izle filan Sanırım onu oylayamam@S.G.A.T. tanıtımlar eksik kalmış. https://fav10.net/forum/threads/hepsi-benim-başlıyor.295375/
Dizi kesitleri çok uzun izle filan Sanırım onu oylayamam@S.G.A.T. tanıtımlar eksik kalmış. https://fav10.net/forum/threads/hepsi-benim-başlıyor.295375/
Son oy kullanma tarihi ne zamana?Bu Şarkı Benim halkından eni başlayan yarışmamıza destek bekliyoruz. Linke tıklayarak ilk hafta sahnelerine oy verebilirsiniz.
eTV - Hepsi Benim Başlıyor!
Yeni yarışmamız "Hepsi Benim" Başlıyor! Fav10'da yeni yarışma heyecanı! En İyi dizi sahnelerinin yarışacağı Hepsi Benim başlıyor! 10 yarışmacı ve 10 dizinin yarışacağı yarışmanın kuralları ise şöyle: Yarışmacılar her hafta seçilen 10 dizinin her hangi birinden beğendiği sahneyi seçip...fav10.net
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx
FAV10'UN EN KALİTELİ YARIŞMASIBu Şarkı Benim halkından eni başlayan yarışmamıza destek bekliyoruz. Linke tıklayarak ilk hafta sahnelerine oy verebilirsiniz.
Yeni yarışmamız "Hepsi Benim" Başlıyor! Fav10'da yeni yarışma heyecanı! En İyi dizi sahnelerinin yarışacağı Hepsi Benim başlıyor! 10 yarışmacı ve 10 dizinin yarışacağı yarışmanın kuralları ise şöyle: Yarışmacılar her hafta seçilen 10 dizinin her hangi birinden beğendiği sahneyi seçip...fav10.net
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx
9 sahne var. 7'sinin 3 dakikadan az süresi. Üstünden geçerek izle yoruyorsaDizi kesitleri çok uzun izle filan Sanırım onu oylayamam
Bana uyar.Ben isterim parçalayalım birbirimizi
Yarın 19:00Son oy kullanma tarihi ne zamana?
Zaten aynı kişiler yarışıyor sanki farklı bir güruh var forumdaBu Şarkı Benim halkından eni başlayan yarışmamıza destek bekliyoruz. Linke tıklayarak ilk hafta sahnelerine oy verebilirsiniz.
Biz daha küçük bir grubuzZaten aynı kişiler yarışıyor sanki farklı bir güruh var forumda
PR yapacaksın aslanımBiz daha küçük bir grubuz
Düzenli katılım olmuyorsa olur Hatırlatmaları DM atıcakmısın biz mi atıcaz9 sahne var. 7'sinin 3 dakikadan az süresi. Üstünden geçerek izle yoruyorsa
Sen bu hafta at. Ben sana her hafta DM atarımDüzenli katılım olmuyorsa olur Hatırlatmaları DM atıcakmısın biz mi atıcaz
Bi başlayalım. Formata inanıyorum ben.PR yapacaksın aslanım
Bu Şarkı Benim halkından yeni başlayan yarışmamıza destek bekliyoruz. Linke tıklayarak ilk hafta sahnelerine oy verebilirsiniz.
Ahahah o öyle olmuyor işte @kerem ve @sokak sanati sanati listeli bi şekilde atıyorlardi Ben sekme sekme ona mı ugraşmcam Mobil olanlara da bunu demedin dimiSen bu hafta at. Ben sana her hafta DM atarım
Konuda hepsi açılıyor işte. Bir sekmede aç izle.Ahahah o öyle olmuyor işte @kerem ve @sokak sanati sanati listeli bi şekilde atıyorlardi Ben sekme sekme ona mı ugraşmcam Mobil olanlara da bunu demedin dimi
Ahahah o öyle olmuyor işte @kerem ve @sokak sanati sanati listeli bi şekilde atıyorlardi Ben sekme sekme ona mı ugraşmcam Mobil olanlara da bunu demedin dimi
Sonuclar belli olmuştur zaten Haftaya başlim oylamaya. DM atarsınKonuda hepsi açılıyor işte. Bir sekmede aç izle.