TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bu sene Survivor'da neden tam gönlüme yatan bir yarışmacı yok?

Cemal: Çok temiz kalpli, çok iyisi. Ama hırs yok adamda. Elenip gitse amaan elendiysem ne olacak diyecek.

Nisa: O da aynı şekilde. Bazı oyunları kaybedince deli oluyor bazı oyunlarda umurunda değil. Anlamadım bu işten bir şey.

Acuna burada hak veriyorum. Orada olmak isteyen kaç kişi var ama bunların umurunda değil elenmek falan. Bu kadar hızlı ve iyi yarışmacılar hırslı olmadıkları için malesef şampiyonluk şanslarını kaybediyorlar.

Baktığımız zaman bu sene arkadan nal toplayan çok oyuncu var. Ama atışları iyi ve hırslılar. Örneğin Mert, Evrim ve b.

Ünlüleri zaten hepsini pas geçiyorum. Gerçekten sinsilik abidesi hepsi. Hele o Aşkım'ın haraketleri yok mu? Bir insan nasıl bu kadar şüursuz olabilir? Siz finale mi gideceksiniz? Hani kız-erkek gruplaşması vardı? Maşallah Perviz gittikten sonra hepsi can ciğer oldu. O adamlar Aşkım ve Ezgi'yi kullanıp sonra buruşturup atacaklar. Ama bunlar hala "yandaş" olarak şampiyon olmayı hedefliyorlar.

Ayrıca Ezgi'nin yerinde olsam o birleşme partisi elbisemle herkese beni yazın da eleneyim derdim. O elbiseyle birleşmeye gelmektense ada kıyafetimle gelirdim. :F

Yasin iyi, hırslı yarışmacı. Ama çok yanlışlar yapıyor, çok kendini ön plana atıyor.

Ardahan zaten yok gibi bir şey. Hayır 250.000 kişiden seçe seçe Ardahanı mı seçtiniz? Tayfun daha iyiydi.

Yunus Emre ipin ucunu yakaladı, hala aynı yoldan devam ediyor. Serenay Aktaş'ın erkek versiyonu.

Gizem zaten yoldan geçerken tesadüfen oraya düşmüş herhalde. Hayır 250.000 kişinin içinde ilk 30'a bu kız girdiyse ötekiler herhalde 65+ falandı. :F

1. Crank That - Soulja Boy
2. Yeah - Usher ft. Lil' Jon & Ludacris
3. Crazy In Love - Beyonce ft. Jay-Z
4. Aya - Murda & Ezhel
5. Pavyon - DJ Artz
6. Olabilir - MERO
7. Demet Akalın - Ben Fero
8. Rolex - Ayo & Teo

@12.Adam Cemal'in dün çaldığı tüm şarkılar yukarıda
Sana kucak dolusu teşekkürlerimi sunarım 😍

• Harika
Reactions: Hazem
Hemen alınma canım. Sen sadece yorumdan çok savunma yapıyorsun. Boşa yorma kendini. Bunları savunmak ne sana bir şey kazandırır ne de bana. Adı üstünde şov programı bu keyfini almaya bak. Uğraşmana değmez. :)

:D normal yorumumu yapıyorum evet barışı destekliyorum ve düşüncemi yazıyorum sadece

• Beğendim
Reactions: mesmeso