Hazem
Favori Üye
Söylemedin ki hangi sahnede? Birleşme bölümünde 30 tane şarkı çaldı.Senden haber bekliyorum
Söylemedin ki hangi sahnede? Birleşme bölümünde 30 tane şarkı çaldı.Senden haber bekliyorum
Cemal can ın dj ilk yaptığı sahnedeSöylemedin ki hangi sahnede? Birleşmw bölümünde 30 tane şarkı çaldı.
O videoyu izledim de Barış resmen görüyor. Bence Barış burnu havada birisi ve strateji yapıyor gerçekten de. Kendi üzerine oynanmasını sağlıyor.
Barış'ın an itibariyle şampiyon olma oranı %99.99999 falan herhalde. Resmen komple bütün Survivor ekibi Barış'ı şampiyon yapmaya ant içmiş, inanılmaz...
Barış'ın an itibariyle şampiyon olma oranı %99.99999 falan herhalde. Resmen komple bütün Survivor ekibi Barış'ı şampiyon yapmaya ant içmiş, inanılmaz...
Kardeşim görüyor ya. Gerçekten sevebilirsin anlıyorum ama gözlük takıp izlemeyin. Neyse o yani. Görüyor resmen. Hadi diyelim görmedi ama bir özür bile dilememiş.Hayır görmüyor orda görse çocuk derdi ki bir ses duydum ama sana değdiğini görmedim dedi daha dikkatli izlersen görmediği görülüyo
HoşbuldumAbi hoşgeldin yoktun bugün
Onun hakkında söyledikleri Barış'a oy olarak dönüyor hep.Ne yapıyorlar ki barışa
Burak ne demişti?
Yalan mı söylüyorlar Barış yapmış bunlarıBarış'ın an itibariyle şampiyon olma oranı %99.99999 falan herhalde. Resmen komple bütün Survivor ekibi Barış'ı şampiyon yapmaya ant içmiş, inanılmaz...
Onun hakkında söyledikleri Barış'a oy olarak dönüyor hep.