The_Erinch
Favori Üye
Açıkçası takımlar karışırsa siz-biz kalmayacak dostum.Bugün son kez sevin bakalım abi, gecenin sonunda Aycan ile Berkan'ı katıyoruz takımımıza
Açıkçası takımlar karışırsa siz-biz kalmayacak dostum.Bugün son kez sevin bakalım abi, gecenin sonunda Aycan ile Berkan'ı katıyoruz takımımıza
Evrim’i arı soktu
Ünlüler gönüllüler devam eder bence, birer kız ve erkek yer değiştirir sadeceAçıkçası takımlar karışırsa siz-biz kalmayacak dostum.
Neden böyle bir yargı ortaya attın?Barış şansa yaşıyor resmen ben bu kadar şanlı birini görmedim
Yasin tam komedi yaYasin'de arıya bir şey oldu mu diyor...
Yasin'de arıya bir şey oldu mu diyor...
O değil de umarım ismi siyah beyaz falan olmaz takımların. 3 senedir iyice formatı bozdu Acun... Anlamıyorum 2015'te ünlüler 25 gün aç kaldı ama böyle bir değişiklik yapmadı.Tahminim değişti
1. Takım
Cemal
Elif
Mert
Sercan
Ardahan
Aşkım
Evrim
Yunus
2. Takım
Aycan
Nisa
Ezgi
Gizem
Yasin
Berkan
Barış
Ersin
Survivor da bu parçayı mı çaldılar?Çok güzel şarkı
Aynen, ilk başta durduk yere kimse takım değiştirmeyecekti. Barış'ın geçmesini ilk başta olumlu görmüştüm ama sonradan fikrim iyice değişti. O da geçmemeliydi. Herkes olduğu gibi devam etmeliydi. Merve Oflaz'ın senesinde birleşmeye çok az kız katılmıştı. Merve, Seda, Gizem ve Başak vardı sadece. (yanlış hatırlamıyorsam 10 sene oldu ) Merve şampiyon oldu. Sonuç değişmiyor yani. Şampiyon olacak her türlü oluyor. Sayı önemli değil yani.O değil de umarım ismi siyah beyaz falan olmaz takımların. 3 senedir iyice formatı bozdu Acun... Anlamıyorum 2015'te ünlüler 25 gün aç kaldı ama böyle bir değişiklik yapmadı.
Çok şanslı çünküNeden böyle bir yargı ortaya attın?
Biraz duyuldu sadece bugün, daha önceden defalarca çalınmıştı.Survivor da bu parçayı mı çaldılar?