Yalan mı söylüyorlar Barış yapmış bunları
Çocuk sormuş yemiyorsan yiyebilirmiyim diye sormuş yasin berkana dedi ya
Yalan mı söylüyorlar Barış yapmış bunları
Hoşbuldum
Bugün eve geç geldim.
Yemeği geç yedim.
Geciktim
En sevdiğim diziydi.Küçük Sırlar izleyen var mıydı aranızda? Ben buradaki entrikaları o dizide bile görmedim resmen
Barış da az sinsi değil zaten, ama yine de Yasin'den iyidir her türlü o ayrıYalan mı söylüyorlar Barış yapmış bunları
Benimde Ortak bir nokta çıktı bakEn sevdiğim diziydi.
Ben hatırlıyorum Star da yayınlanıyordu ama dizinin tiryakisi değildim.Küçük Sırlar izleyen var mıydı aranızda? Ben buradaki entrikaları o dizide bile görmedim resmen
Bu işin kitabını yazdı canım abim. Şimdi olsa güle oynaya şampiyon olur.Onu bunu bırakın da Survivor tarihinin en sinsi yarışmacısı Hakan Hatipoğludur bence.
Bugün yine Doğukan'ın üzerine oynadığı konseyi izledim de. Gerçekten çok sinsi. Oyunu bilerek veriyor sonra da başkalarına korkak diyor. Turabi ve Hilmicemin karşısına çıkmaya korkan da Hakan. 2018'de de Nagihana kendi ismini yazdırmıştı.
Konuyla bir alakası yok ama söylemek istedim. Sinsi Hakan.
Şaka mı yapıyorsun Melek abla? Direkt Evrime bakıyor.Hayır görmüyor başını kaldırıyor o an ama evrime değdiğini görmüyor
Bu arada ne yapmış olursa olsun, herkes Barış'ın üstüne gidince Barış mağdur durumuna geliyor, benim demek istediğim o. Bu lafları söylemeleri hep Barış'ın yararına yaniYalan mı söylüyorlar Barış yapmış bunları
Şaka mı yapıyorsun Melek abla? Direkt Evrime bakıyor.
Barış’ın bu yaptığı pisliklere rağmen senin dediğin gibi oyu yükselecekse yazıklar olsunBarış da az sinsi değil zaten, ama yine de Yasin'den iyidir her türlü o ayrı
@vadikızı Barış ödülden pay mı verecek sana nedir bu fanatik savunma şekli?
Barış’ın yaptıkları ortada ya herkes görüyor ne mağduruBu arada ne yapmış olursa olsun, herkes Barış'ın üstüne gidince Barış mağdur durumuna geliyor, benim demek istediğim o. Bu lafları söylemeleri hep Barış'ın yararına yani