İlk 3'teki şarkıların 3'ü de sevdiğim sarkılar. Tebrikler seçenlere.Bir an yine Gülben ilk 3'te olacak diye korktum puanlardan dolayı ama geç de olsa adalet tecil etmiş.
![]()
Evet benim.
Sonunda yüzünü görebildik tam da tahmin ettiğim gibisin.
Hiç anlamadığım bir tür valla ben de vermem galibaRap haftasına hayatta puan vermem.![]()
Evet benim.![]()
Zaten şu paçozlara dersini vermem lazım.Hiç anlamadığım bir tür valla ben de vermem galiba![]()
İspanyolcaya niye oy verdin canım boşa gitmiş.Hiç anlamadığım bir tür valla ben de vermem galiba![]()
Neyse şarkılara baktim da pek sevdiklerim yok@MayısKralı Çok üşengeç. Özelden yazmamış.![]()
Foruma diyecek söz yok.@xemrexxx batıyordu 4.bitirmiş ihaneti seçseymişsin @Özgür gibi olcakmıssın![]()
![]()
@xemrexxx Dısında @S.G.A.T. eleniyordu 3.bitirmiş hadi ben takip etmedim ama o ikiside eleniyorum modundaydı ilk 4 bitirmişler![]()
![]()
@bazinga ya şaşırdım ama @denizz19 hak ediyordu @dreamy ve @Yiğitt nasıl kötü gittiler anlamadım
@Aserat a diyecek söz yok![]()
Ben sana sormadım mı Yatcaz Kalkcaz duruyor mu diyeTebrikler. Benim bırakmam yaramış sana.Sen oy verdin mi etkinliğe.
![]()
@sokak sanati ver de ortalık karışsın dedi de karışmadıİspanyolcaya niye oy verdin canım boşa gitmiş.![]()
Kaosa doymuyorum, kahretsinAh senin şu kaos sevdan nolucak.![]()
Rap önerine açığım.Gülben'den başka şarkıcı yok mu seçebileceğin yavrum senin?
![]()