@MayısKralı @kerem eleyin gitsinİyi başladık neyse Çenebaz @Çiğdem döndü bnm yerime yazar ben bu akşamlık kaçıyorum
@MayısKralı @kerem eleyin gitsinİyi başladık neyse Çenebaz @Çiğdem döndü bnm yerime yazar ben bu akşamlık kaçıyorum
Fan kulüp diyorsan ilk üçe alacaksın.8 puana burun kıvırmak da ne bileyim..
Hele geçen yaz sürekli rap şarkı çıkıyordu tam bir kabus. Onlarla gelenler direkt 1 zaten.Reset dışında sevdiğim rap yok çukurun rapını bile nefret ediyorum @sokak sanati @kerem @dreamy @xemrexxx
Ben de seni üzeceğim aşkım, senin kim olduğunu az önce konuda öğrendim. Bacı kıyağı da geçemedim o yüzden.Üzgünüm seni üzdüm ama pişman değilim, sayende az yaşarmadı gözüm ama düşman değilim...
O şarkıya rap demek de biraz rap bilmezlikReset dışında sevdiğim rap yok çukurun rapını bile nefret ediyorum @sokak sanati @kerem @dreamy @xemrexxx
Kurtulduk herhalde
Belki önümüzdeki hafta senin için bir fırsat olur ve sevmeye başlarsın.Reset dışında sevdiğim rap yok çukurun rapını bile nefret ediyorum @sokak sanati @kerem @dreamy @xemrexxx
Yani 7'nin altı olsaydı zorduKurtulduk herhalde
Simge antiliğimi bu şarkıyla yenmiştim @dreamySimge'nin bu 'Yankı' şarkısını da hiç sevemiyorum, diğer şarkıları ne kadar güzelse bu şarkısı bana kötü geliyor. Çok garip, epey de dinlenilen ve sevilen bir şarkı. Bakalım ne yapacak?
Toplu uazacağımSenin doğum gününü kutladım niye cevap yazmadın.
BEN FERO BÜYÜYOR GÜNÜ GÜNÜNE, KİMSEYE HİS YOK KÖRÜ KÖRÜNEHele geçen yaz sürekli rap şarkı çıkıyordu tam bir kabus. Onlarla gelenler direkt 1 zaten.
O mesajından sonra anlamıştım düşük verdiğini.ss Parlak Takımı sensiz daha güzel ve kaliteli olacak doğru karar. @Yiğitt@Yiğitt oyları
11 PUAN - SILA
10 PUAN - GÜLŞEN (YATCAZ KALKCAZ)
9 PUAN - MABEL MATİZ (GEL)
8 PUAN - GÖKHAN TÜRKMEN & AYŞEGÜL ALDİNÇ
7 PUAN - MODEL (DEĞMESİN ELLERİMİZ)
6 PUAN - GÜLŞEN (BANGIR BANGIR)
5 PUAN - GÜLBEN ERGEN & OĞUZHAN KOÇ
4 PUAN - SEZEN AKSU
3 PUAN - MABEL MATİZ (ÖYLE KOLAYSA)
2 PUAN - SİMGE
1 PUAN - MUSTAFA SANDAL
Toplu uazacağım