Böyle deniyoruz pek hosuna gitmedi sanırımSeni normal jüriye koyma hadsizliğini kim gösterdi. @Çiğdem
Böyle deniyoruz pek hosuna gitmedi sanırımSeni normal jüriye koyma hadsizliğini kim gösterdi. @Çiğdem
Kız bari 3. Birü de desin. Ss
@eskici Düşük verdim sansın
Hayır gitti iyi olmuş yanlış okumuşum ilk 6 demişsin ben son altıdayım.Böyle deniyoruz pek hosuna gitmedi sanırım
Korktun mu@Billy Kane @alperuz bornoz deste verin İspanyol kategorise şunla başbaşa kamayayim
O da inanmamıştı ki.@eskici Düşük verdim sansın
@Çiğdem@Çiğdem oyları
12 Musti Tesir Altında
11 Tarkan - Yolla
10 Gökhan Türkmen - Durum Leyla
9 Gülşen - Bangır Bangır
8 Simge - Yankı
7 Sıla - Yan Benimle
6 Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan
5 Gülben Ergen Oğuzhan Koç - Aşkla Aynı Değil
4 Model - Değmesin Ellerimiz
3 Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım
2 Mabel Matiz - Öyle Kolaysa
1 Mabel Matiz - Gel
Not: İlk ayrı köşeye koyduğum 6 şarkıda tam puanlıktı eğer sunuculuk dönemimde olsa öyle oylardım
BİR YENİ MESAJ: Tarkan fan kulüpten atıldınız. @Silinmiş Üye@Silinmiş Üye oyları
12 Yan Benimle
11 Bangır Bangır
10 Değmesin Ellerimiz
9 Öyle Kolaysa
8 Yolla
7 Yankı
6 Gel
5 Durum Leyla
4 İhanetten Geri Kalan
3 Yatcaz Kalkcaz Ordayım
2 Aşkla Aynı Değil
1 Tesir Altında
Öyle kolaysa..@Ahmed kimle geldin bu hafta?
@Silinmiş Üye oyları
12 Yan Benimle
11 Bangır Bangır
10 Değmesin Ellerimiz
9 Öyle Kolaysa
8 Yolla
7 Yankı
6 Gel
5 Durum Leyla
4 İhanetten Geri Kalan
3 Yatcaz Kalkcaz Ordayım
2 Aşkla Aynı Değil
1 Tesir Altında
Aşkımm. @Silinmiş Üye@Silinmiş Üye oyları
12 Yan Benimle
11 Bangır Bangır
10 Değmesin Ellerimiz
9 Öyle Kolaysa
8 Yolla
7 Yankı
6 Gel
5 Durum Leyla
4 İhanetten Geri Kalan
3 Yatcaz Kalkcaz Ordayım
2 Aşkla Aynı Değil
1 Tesir Altında
8 puana burun kıvırmak da ne bileyim..BİR YENİ MESAJ: Tarkan fan kulüpten atıldınız. @Silinmiş Üye
Yine kraliçeliğini gösterdin. Rap şarkıya oy verenler sanki çok fazla rap dinlemişler gibi.
Reset dışında sevdiğim rap yok çukurun rapını bile nefret ediyorum @sokak sanati @kerem @dreamy @xemrexxxNiye dinlemiyim canım, çok severim rap şarkıları.
Üzgünüm seni üzdüm ama pişman değilim, sayende az yaşarmadı gözüm ama düşman değilim...Öyle kolaysa..
Elite sayesinde dinlemeye başlamıştım soundtrackini, güzel bence@Billy Kane @alperuz bornoz deste verin İspanyol kategorise şunla başbaşa kamayayim