Nerede ayoll link atsana
Twitter'da. Elçin susmuş ama Birsen hala yazıyor arkasından. Avam demiş kadına
Nerede ayoll link atsana
omg vucut bile bulmuşunuz @serhattHhaha aklım gidip gidip geliyor doğru bazen gidiyor bir süre gelmediğide oluyor @xemrexxx de oldu gibi
Ama @serhatt la ecünnülere karşı ortaklığımız baki abicim kutsal bir dava
Ekli dosyayı görüntüle 78340
Baktımda tweterında Elçinin onunla akvgası yokkı neredeTwitter'da. Elçin susmuş ama Birsen hala yazıyor arkasından. Avam demiş kadına
Ecünnü ve kadın sanatçıya güzel bir örnek işte yıllardır demek istediğim şey bu @Silinmiş Üye @Forumdash @serhatt @kerem @xemrexxx @Bully @Yiğitt @mrt-06 @Özgür @dreamybirsenaltuntas on Twitter
“Bu durumda oyunculuk da meslek değil. Mesele nereye geldi. Herkes kendine gelsin. Daha yakın bir zamanda kendi sevgilisi muhabire sataşırken araya giren Elçin Sangu avukatlık mesleğine soyunmuş. Kusura bakmayın kimse sahipsiz değil. Saygı görmek için önce saygı göstereceksiniz.”t.co
Şurada tartışmışlar @Çiğdem . Birde sonradan mesaj yazmış hesabına gir bak Birsen'in
Uzaktan ediyorsunuz sorun yokBu kadın bence bi hırs ile Twitter'a girmiş. Çöl fazla kavga ediyor. Herkese satışıyor. Değişik bir durumu var ama anlayamadım. Twitter'da takip ettiğim tek TV sektörüyle alakalı kişi o. @denizz19 'u bile takip etmiyorum o kadar yalvarmasina rağmen
Seni ben taşidim buralara getirmesi olayı Muazzzzzzzam gidip tebrik edesim geldiEcünnü ve kadın sanatçıya güzel bir örnek işte yıllardır demek istediğim şey bu @Silinmiş Üye @Forumdash @serhatt @kerem @xemrexxx @Bully @Yiğitt @mrt-06 @Özgür @dreamy
Uzaktan ediyorsunuz sorun yok
4 ay önce bakıyordun demek gel benim kalbim herkese açıkEn az 4 aydır bakmıyorumdur. En son seninle tartışmamızda bakmıştım ne saçmalıyor bu diye. Sırf sana laf sokmak için.
4 ay önce bakıyordun demek gel benim kalbim herkese açık
Seni ben taşidim buralara getirmesi olayı Muazzzzzzzam gidip tebrik edesim geldi
Bir kadının tacizi savunmasıda ayrı bir şey gerçi ben ecünnü dediklerimi kadın olarak görmüyorum içlerine girmiş iblisler yanı süpernatural izleyen bilir
Patlasın@Forumdash Büyük abimiz hepimiz elinden öpelim üzmeyelim @xemrexxx
Nifak kumkuması Tüh yüzüne...Ne satması bee gerçekleri gösterdim her zaman oldugu gibi Bacım ara verince olaylari kariştiriyor hep @Çiğdem can sister diye bişey yoktu bacım. Hafızanı kaybetmedin sen
Çatla @ForumdashHhaha aklım gidip gidip geliyor doğru bazen gidiyor bir süre gelmediğide oluyor @xemrexxx de oldu gibi
Ama @serhatt la ecünnülere karşı ortaklığımız baki abicim kutsal bir dava
Ekli dosyayı görüntüle 78340
Ne sandınomg vucut bile bulmuşunuz @serhatt
Eli kopasıca .ss
Neyse ki sonunda dediğine geldikEcünnü ve kadın sanatçıya güzel bir örnek işte yıllardır demek istediğim şey bu @Silinmiş Üye @Forumdash @serhatt @kerem @xemrexxx @Bully @Yiğitt @mrt-06 @Özgür @dreamy