Elçin Sangu: "Tacizcilik Bir Meslek Değildir!'"

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
'Kiralık Aşk', 'Yaşamayanlar' ve 'Çarpışma' gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu Elçin Sangu, sosyal medya hesabından Ozan Güven'e destek çıktı.

ozan-guven-elcin-sangu.jpg

Ozan Güven geçtiğimiz gün magazin muhabirleri tarafından evinin önünde köpeğini gezdirmeye çıkardığı anda yakalanmış ve muhabirlerden görüntü almamalarını istemişti. Güven'in uyarısına rağmen muhabirlerin çekimlerine devam etmesi ve Cem Yılmaz'ı sorunca “Banane lan Cem’den..." yanıtını veren oyuncuya, Elçin Sangu destek çıktı.

Sangu, sosyal medya hesabından "Tacizcilik bir meslek değildir. Kimsenin kapısına gelip kapı numarasına kadar, plakasına kadar yayınlayıp özel hayatı bu denli taciz edemezsiniz!” paylaşımında bulundu.

Hepimiz insanız, kefimizin olduğu ve ya olmadığı anlar var. Kim her dakika ağzımızın içine kameraların girmesini ve saçma sorular sorulmasını ister ki. Şu magazin olayı cidden çok sinir bozucu, ünlülerin tepkileri bazen çok haklı oluyor.

Elçin Sangu gayet haklı magazinciler kimsenin evinin önüne gidipte izinsiz ev halini çekip malzeme yapamaz.

• Harika
Reactions: Çiğdem
Helal olsun Elçin :bhr:
Diğer taraftaki malum kişinin "okulunu okudum, en iyisi benim, sen sus" havalarından ikrah geldi. Eee? Okumuş olman kimseyi istemediği halde fotoğrafını çekmeye, takip etmeni gerektirmiyor. Haksıza haksız, doğruya doğru demeyi bilmeli.

Tecavüz dicektin :T:
Çok haklı, dozunu kaçırıyorlar artık.
Elçin reis topu gelişine vuruyor. :Z :A
Aaa işte boşuna Elçini ecünnü sınıfından ayrı gerçek kadın sanatçı konumuna koymuyormusum :A :A :A @MasacRE @Yiğitt @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @Bully @Silinmiş Üye @eskici @Maskeli Fedai @MEnes

Haberde Cem için argolu konuştu deniyor ama ne argolu konuşuyor nede Cemin ismini söylüyor :A Sadece insan gibi kamerayı kapatırmısınız diyor ama onu bile şöyle haber etmişler defolun dedi diyorlar öyle bir lafta çıkmıyor ağzından adamın :A

Helal olsun Elçin :bhr:
Diğer taraftaki malum kişinin "okulunu okudum, en iyisi benim, sen sus" havalarından ikrah geldi. Eee? Okumuş olman kimseyi istemediği halde fotoğrafını çekmeye, takip etmeni gerektirmiyor. Haksıza haksız, doğruya doğru demeyi bilmeli.
Ay o basit kadın ne zaman doğrunun haklının yanında olmuș ki can yaman denen dağ ayısına bile methiyeler düzen birisi kendisi

Aaa işte boşuna Elçini ecünnü sınıfından ayrı gerçek kadın sanatçı konumuna koymuyormusum :A :A :A @MasacRE @Yiğitt @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @Bully @Silinmiş Üye @eskici @Maskeli Fedai @MEnes

Haberde Cem için argolu konuştu deniyor ama ne argolu konuşuyor nede Cemin ismini söylüyor :A Sadece insan gibi kamerayı kapatırmısınız diyor ama onu bile şöyle haber etmişler defolun dedi diyorlar öyle bir lafta çıkmıyor ağzından adamın :A
Aaa ilk kez hak veriyorum anacım :A

• Harika
Reactions: Çiğdem

@Özgür de sanırım Elçini seviyordu bir sohbetimiz oldu diye hatırlıyorum :A

• Harika
Reactions: Özgür