- Reaksiyon puanı
- 58,361
- Puanı
- 1,061
Senorita sacmaligi sampiyon olursa ortaligi yikarim.![]()
Şuan en iyisi o görünüyor. Şampiyonluğu garanti gibi
Senorita sacmaligi sampiyon olursa ortaligi yikarim.![]()
Size inat sampiyon yapmayacagim ben onu.Şuan en iyisi o görünüyor. Şampiyonluğu garanti gibi![]()
Size inat sampiyon yapmayacagim ben onu.![]()
Nothing Breaks Like A Heart ve Mother's Daughter aday değilse üzülürüm
Ama arkanızdayım ikinizin de başarılar![]()
Geçen senenin en çok dinlenen şarkısına bunu diyemezsin.Senorita sacmaligi sampiyon olursa ortaligi yikarim.![]()
Geçen senenin en çok dinlenen şarkısına bunu diyemezsin.![]()
Nothing Breaks Like A Heart’a bakmıştım ama 2018 çıkışlı olduğu için liste dışı kaldı. Mother’s Doughter’ı yedirmeyiz tabii ki o var.Nothing Breaks Like A Heart ve Mother's Daughter aday değilse üzülürüm
Ama arkanızdayım ikinizin de başarılar![]()
Geçen senenin en çok dinlenen şarkısına bunu diyemezsin.![]()
Tekrar söyle, duyamadim?İşte istediğim ortam. Kavga polemik basitlik. Hadi kavga edin![]()
Tekrar söyle, duyamadim?
Unutmuşum maalesef şimdi baktım ve kendime inanamadım.Aday bile yapmadık bunu@dreamy
Unutmuşum maalesef şimdi baktım ve kendime inanamadım.![]()
Senorita, 7 rings falan varken haklısın ama yine de fazla itiraz gelirse ekleriz kıyıya köşeye.Sağlık olsun. Senin canın sağolsunRecaplarda hazır. Zaten kazanma ihtimali yoktu boş yere düzeni bozmayalim
![]()
Senorita, 7 rings falan varken haklısın ama yine de fazla itiraz gelirse ekleriz kıyıya köşeye.![]()
Senorita, 7 rings falan varken haklısın ama yine de fazla itiraz gelirse ekleriz kıyıya köşeye.![]()
Kullanmiyorum oy moy.Bence de 7 rings ve Siñorita ile direkt finale çıkalım![]()
Kullanmiyorum oy moy.
Hatta sunu yapayim.
Kolay gelsin. 😊