Neyse, bugün son günü zaten rahat birakiyorum istedigini yapsin.
Neyse, bugün son günü zaten rahat birakiyorum istedigini yapsin.
@MayısKralı niye yarışmıyor şuan şarkı yarısmacılarını görünce şaşırdım @sokak sanati anlamısdırda sizde görürsünüzHespi @MayısKralı'nin isiydi, beni karistirmayin. @Bully
100 sayfa falan yapıcaz artık bugün İçi öyle rahat eder anca @sokak sanatiNeyse, bugün son günü zaten rahat birakiyorum istedigini yapsin.
Beni mi tahmin ettin nasılNiyeyse bir seni yanlıs tahmin etmişim 😱 😱 😱
Nasıl gittin geldin @serhatt Seni destekliyordurKız yarışmada Gittim geldim halkım beni geri çağırdı @kerem @sokak sanati @Harunnn60 @MayısKralı dörtlüsüne tokadı bastım
Adamsın agam Kazanmalıyız yabancı lobisine karşıEn favori şarkı dedim
Şeytan görsün yüzünü, ne destekliycem o musibetiNasıl gittin geldin @serhatt Seni destekliyordur
Sende bir tahminim olmadıda iyiki olmamıs zaten @sokak sanatiBen yine Gökselli şarkı. Bilmişdindir kesin.
En Favori Şarkı tabii ki...
100 sayfa falan yapıcaz artık bugün İçi öyle rahat eder anca @sokak sanati
Beraberlik var şu anAdamsın agam Kazanmalıyız yabancı lobisine karşı
Daha önce bu yarışmaya hiç katılmamıştım şansımı denemek istedim. İlk haftalar çok iyi gitmedim ama geçen hafta 5. oldum bu hafta da üst sıralar gelecek gibi.@Aserat ın ne işi var şarkı yarışmasında
Ne mükemmel bir dilektir bu İnşallahAğzını Serenay öpsün
Iyy sen ne anlarsın kaliteden.ss
Geçen hafta bıraktığım gibisin kudurmaya devam.
Nasıl gittin geldin @serhatt Seni destekliyordur
Serhat la @xBUGRAx zillileri @sokak sanati nın @Billy Kane in toto kaslarını gösterdiği fotolara kanıp bili bili dedilerŞeytan görsün yüzünü, ne destekliycem o musibeti