- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Birde şuankı ankete bak @sokak sanati
Bu seçenekler tekrar olsun diye talep geldi. El mecbur yaptık
Birde şuankı ankete bak @sokak sanati
Aaa ne spoi veriyorsun ayoll şutlanmakla haklılarmıs kim sutluyorsa@bazinga @MayısKralı tutmadı. @eskici 'de tutmadı. Sadece @xBUGRAx tuttu. Oda da müneccim olmaya gerek yok
Niye böyle diyerek @Aserat'in kalbini kırıyorsun
Daha kötüsünü de gördük, Dua Lipa şarkıları Alman Rap falan Değiştirilmişti tabiiBirde şuankı ankete bak @sokak sanati
Aaa ne spoi veriyorsun ayoll şutlanmakla haklılarmıs kim sutluyorsa
Alman rap @kerem in dua @MayısKralı işidir @sokak sanatiDaha kötüsünü de gördük, Dua Lipa şarkıları Alman Rap falan Değiştirilmişti tabii
Bu yine fena değil
İlk kez ciddi bir şekilde heveslendi @Aserat , programa en çok yorum yapanlardan Bakalım sonucu nasıl olacak @Maskeli Fedai
Kız yarışmada Gittim geldim halkım beni geri çağırdı @kerem @sokak sanati @Harunnn60 @MayısKralı dörtlüsüne tokadı bastım
Ben yine Gökselli şarkı. Bilmişdindir kesin.@Ahmed @bazinga @xemrexxx @xBUGRAx @mrt-06 @-potterhead- @dreamy @Turkuazz @Özgür @denizz19 @S.G.A.T. @Yiğitt @Aserat
Aaa konuda belirtmiş sonunda @sokak sanati demek bunlar yarışıyor tahminlerim oylarkan tutmus yorumlarımda @sokak sanati hepsi tam isabetmiş mşşllah
Son oya kadar benim enerjim kalmazTüm olaylar senin açıklanacak son oyuna kadar hızlı kalırsa bazı noktalar unutulur. Şimdiden bi kısmını konuşalım
Doğru tahmin
Konuş bacım..Oscarı öne geçirdi entel takımı...
Karıştırdım bileHespi @MayısKralı'nin isiydi, beni karistirmayin. @Bully
@Aserat ın ne işi var şarkı yarışmasında
Tarkanla eleniyordu az kalsın.. Zorla sonuçları manipüle edip tuttuk yarışmada @Aseratİlk kez ciddi bir şekilde heveslendi @Aserat , programa en çok yorum yapanlardan Bakalım sonucu nasıl olacak @Maskeli Fedai
Son oya kadar benim enerjim kalmaz