- Reaksiyon puanı
- 58,361
- Puanı
- 1,061
Bu seçenekler tekrar olsun diye talep geldi. El mecbur yaptık
Aaa ne spoi veriyorsun ayoll şutlanmakla haklılarmıs kim sutluyorsa@bazinga @MayısKralı tutmadı. @eskici 'de tutmadı. Sadece @xBUGRAx tuttu. Oda da müneccim olmaya gerek yok![]()
Daha kötüsünü de gördük, Dua Lipa şarkıları Alman Rap falan
Aaa ne spoi veriyorsun ayoll şutlanmakla haklılarmıs kim sutluyorsa![]()
![]()
![]()
Alman rap @kerem in dua @MayısKralı işidirDaha kötüsünü de gördük, Dua Lipa şarkıları Alman Rap falanDeğiştirilmişti tabii
Bu yine fena değil![]()
İlk kez ciddi bir şekilde heveslendi @Aserat , programa en çok yorum yapanlardan
Kız yarışmada Gittim geldim halkım beni geri çağırdı @kerem @sokak sanati @Harunnn60 @MayısKralı dörtlüsüne tokadı bastım
Ben yine Gökselli şarkı. Bilmişdindir kesin.@Ahmed @bazinga @xemrexxx @xBUGRAx @mrt-06 @-potterhead- @dreamy @Turkuazz @Özgür @denizz19 @S.G.A.T. @Yiğitt @Aserat
Aaa konuda belirtmiş sonunda @sokak sanati demek bunlar yarışıyor tahminlerim oylarkan tutmus yorumlarımda @sokak sanati hepsi tam isabetmiş mşşllah![]()
![]()
![]()
Son oya kadar benim enerjim kalmazTüm olaylar senin açıklanacak son oyuna kadar hızlı kalırsa bazı noktalar unutulur. Şimdiden bi kısmını konuşalım![]()
Doğru tahmin
Konuş bacım..Oscarı öne geçirdi entel takımı...
Tarkanla eleniyordu az kalsın.. Zorla sonuçları manipüle edip tuttuk yarışmadaİlk kez ciddi bir şekilde heveslendi @Aserat , programa en çok yorum yapanlardanBakalım sonucu nasıl olacak
@Maskeli Fedai
Son oya kadar benim enerjim kalmaz![]()
![]()
![]()