Maskeli Fedai
Favori Üye
Az farklılık olsun dedimBenle aynı oyu versen şaşardım zaten
Az farklılık olsun dedimBenle aynı oyu versen şaşardım zaten
Rahatsızım senden melunAz farklılık olsun dedim
Kimlerin yarıştını bilmiyorum henüz ama şunu görmeyi isterdim listede @bazinga ile Mustinin bir şu şarkısını yanı forumda yarışmalarda kullamadık @kerem @serhatt @xemrexxx @Yiğitt @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @mrt-06Her zaman ki gibi 21.00'da @kerem benim oylarımı açıklayınca sonuçlar başlayacak. Sizde o sırada dil altı hapınızı hazırlayıp sonuçlara hazırlanabilirsiniz. Birde Anketi unutmayın.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon
Arkada Bloom'un ne işi var
Aynen İsyankar defalarca kullanıldı ama Aşka Yürek Gerek bir türlü kullanılamadı şaka gibi
Bilmiyorum Twitter'dan aldım.Arkada Bloom'un ne işi var
Ay tamam değilim TrollAdminim..
Dan Sonra'yı seviyorsundur umarım.@Ahmed @bazinga @xemrexxx @xBUGRAx @mrt-06 @-potterhead- @dreamy @Turkuazz @Özgür @denizz19 @S.G.A.T. @Yiğitt @Aserat
Aaa konuda belirtmiş sonunda @sokak sanati demek bunlar yarışıyor tahminlerim oylarkan tutmus yorumlarımda @sokak sanati hepsi tam isabetmiş mşşllah
Bıraktığın gibi Gülben'leyim hâlâ.@Ahmed @bazinga @xemrexxx @xBUGRAx @mrt-06 @-potterhead- @dreamy @Turkuazz @Özgür @denizz19 @S.G.A.T. @Yiğitt @Aserat
Aaa konuda belirtmiş sonunda @sokak sanati demek bunlar yarışıyor tahminlerim oylarkan tutmus yorumlarımda @sokak sanati hepsi tam isabetmiş mşşllah
Birde şuankı ankete bak @sokak sanatiAynen İsyankar defalarca kullanıldı ama Aşka Yürek Gerek bir türlü kullanılamadı şaka gibi
Kral Müzik Ödülleri Yılın Şarkısı Kategorisi de yaptık. Kuzu Kuzu, Zalim, Araba, İsyankar falan vardı tam senlikti
@Ahmed @bazinga @xemrexxx @xBUGRAx @mrt-06 @-potterhead- @dreamy @Turkuazz @Özgür @denizz19 @S.G.A.T. @Yiğitt @Aserat
Dan Sonra'yı seviyorsundur umarım.
@Aserat senin ne işin var yarışmada neyseki acın son bulcak @sokak sanati @kerem @Bully
Şarkı çok güzel konduramıyorum elemmeyi ona.Yine fışkırıyor maşallah senden
Niyeyse bir seni yanlıs tahmin etmişim 😱 😱 😱Bıraktığın gibi Gülben'leyim hâlâ.