Hiçbir şey sıralamam oy verince görürsün
Kara Sevda ile aran nasıl. Sen böyle yapmacık yapmacık aşk sahneleri izleyen tiplerden gibisin. Pek sevmezsin benim entrika dolu sahnelerimi diye düşünüyorum
Hiçbir şey sıralamam oy verince görürsün
Iyy yok be çok aşk sahnesi sevmem ben entrika daha çok seviyorumKara Sevda ile aran nasıl. Sen böyle yapmacık yapmacık aşk sahneleri izleyen tiplerden gibisin. Pek sevmezsin benim entrika dolu sahnelerimi diye düşünüyorum
Iyy yok be çok aşk sahnesi sevmem ben entrika daha çok seviyorum
Dur daha jüriliğim onaylanmadı yavO zaman bizdensin Bol bol entrika olacak inşallah.
Dur daha jüriliğim onaylanmadı yav
Ya ne son günü bak son güne bırakmadan kullandım bugünSeni jüriye almayacak sunucunun alnını karışlarım. @S.G.A.T. 'ta alacaktır zaten. Senin gibi son güne oylarını bırakan birini seve seve alır kadroya
Ya ne son günü bak son güne bırakmadan kullandım bugün
Yav benim gibi tatliş birisi hakkında kötü intiba uyandıramazsın ki zatenHaklısın kötü intiba uyandırmayalım senin hakkında
Zaten yarışma kesin var mı emin değiliz. Başlasın her gün seni etiketlicem sahnem beğenene kadar
Yav benim gibi tatliş birisi hakkında kötü intiba uyandıramazsın ki zaten
Karışma be MILEY RAY DESTINY HOPE HANNAH MONTANA ASHLEY O CYRUS'ın fotoğrafı ne güzel duruyor işte oradaŞu profil resmi değiştir çürüdü 3 yıldır
Karışma be MILEY RAY DESTINY HOPE HANNAH MONTANA ASHLEY O CYRUS'ın fotoğrafı ne güzel duruyor işte orada
Yav çok daha iyileri çıktı ama değiştirmeye üşeniyorum kalsın işte böyle yavBaşka resmi yok mu 3 yıldır kameralara mi küs kadın
Leyla ile Mecnun'u buna benzer bir yarışmada temsil etmiştim geçmişte. Yarı finale gelmiştim sanırım... Ben de şaşırmıştım hatta o dönemlerde...Leyla ile Mecnun ya da Behzat Ç. ile gelsek, forum kaldırır mı acaba üstadım @MEnes?
çok teşekkürler, jüri olmak ister misiniz?Güzel bir yarışma olacağına benziyor şimdiden herkese başarılar
O zaman tekrara girmesin, almayayım. Gerçi üşenirim ben, uğraşamam. Öylesine demiştim zaten.Leyla ile Mecnun'u buna benzer bir yarışmada temsil etmiştim geçmişte. Yarı finale gelmiştim sanırım... Ben de şaşırmıştım hatta o dönemlerde...
Tahmin ettim üşeneceğini, zaten doldurmuşlar yarışmayı yer yok ve gerek yok...O zaman tekrara girmesin, almayayım. Gerçi üşenirim ben, uğraşamam. Öylesine demiştim zaten.
(S)u, (G)üneş, (A)teş, (T)ahta (@S.G.A.T.)'ya söylemiştim zaten üşendiğimi.Tahmin ettim üşeneceğini, zaten doldurmuşlar yarışmayı yer yok ve gerek yok...
Diziler epey güzel, zorlu bir sezon olacak anlaşılan10 dizi ve yarışmacıdan oluşan listemiz belli oldu!
Yarın akşam saat tam 20:00'da bu konudan yapacağım toplu etiket mesajından sonra 10 dizi arasından seçtiğiniz sahneyi bu konudan paylaşacaklar. Sahnelerin youtube'da bulunmasına ve süresinin 2 dakika civarında (büyük sahneler dakikalarla kısıtlanabilir.) olmasına dikkat edelim lütfen.
İlk hafta için yeni konu açılmayacak. Sahneyi paylaşmak için etiket mesajını beklemek şart. Görüşürüz
@Bully @xBUGRAx @sokak sanati @Çiğdem- @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @mrt-06 @serhatt @Turkuazz @DarkLegenD @MasacRE- @batuhankaralar @Ahmed @mesmeso61 @Sherlock @Felon @Aserat @dreamy @Forumdash @YıldırıM @eskici @pompy @Billy Kane @Maskeli Fedai @-potterhead- @yigit_00 @12.Adam @Emre Ozansoy @12.Adam @pompy @The_Erinch @Turkuazz @Özgür @alperuz @Silinmiş Üye @serhatt @phoebebuffay
Yarışmacılar:
mrt-06
xBUGRAx
Denizz19
Yiğitt
sokak sanati
Silinmiş Üye
Alperuz
phoebebuffay
batuhankaralar
serhatt
Diziler: