Unutulmaz Cino'nun Oyunu Çocukların Başına İş Açtı! (En İyi Arkadaşım - 9.Bölüm)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061
1586354130117.png

Çocuklar evde parti düzenler, Cino en yakın arkadaşını mutlu etmek ve diğer çocukları eğlendirmek için bir oyun getirir zarla oynanan bu oyun çocukları ve Cino'yu serüvenden serüvene atlatır. İşte akıllardan çıkmayan En İyi Arkadaşım'ın 9.bölümünden o sahneler...

• Harika
Reactions: mrt-06
Bir bu bir de Sihirli Annem'in final bölümü en sevdiğim bölümlerdi çocukken. Keşke böyle oyunlar olsa. :A
Sihirli Annem'in neredeyse her bölümü aklımdadır. Ben küçükken sabahtan akşama kadar sihirli dizi izlerdim bir ara evde üstüme pelerin alır dolaşırdım. Abim beni yakaladı sonra bana bu dizileri izlemeyi bir süre yasaklamışlardı. :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Sihirli Annem'de de benzer bir sahne vardı, iki dizinin de en sevdiğim bölümleri diyebilirim. :) Keşke HD kalitede Show sabah tekrarını koysa. :(

Saçma bir şekilde bu bölüm hiç aklımdan silinmedi alttaki yorumlara baktım orada "nedense bu bölümü unutamadım" yazmışlar. Çocuklara travma yaratan bir bölüm çekmişler resmen. :A

@xBUGRAx @Silinmiş Üye @serhatt @Aserat @The_Erinch @bazinga @emreemreu @Hachiko @xemrexxx @vadikızı @Maskeli Fedai @eskici @sokak sanati @Bully @Harunnn60 @Dosi @Turkuazz @Emre Ozansoy @kerem @Forumdash @xdragxx @Ahmed @Özgür
tam Özgür niye buzlanma dışında diye yazacaktım burun farkıyla haletmişsin :A
Bu Cino'yu zamanında izlemişliğim var ama unutmuşum coğunu :A

• Güldürdün
Şu sarışın renkli gözlü çocukla sondaki kurtarılan çocuğun şimdiki halleri nasıldır merak ettim. İsimlerini biliyorsan yaz da bakalım instagramdan. :A

Sonda kurtarılan çocuk büyük ihtimalle Cemrehan Karakaş. :A

4n1k-ilk-ask-dizisi-oguzun-cemrehan-karakas-boyu-kac.png

• Güldürdün
Saçma bir şekilde bu bölüm hiç aklımdan silinmedi alttaki yorumlara baktım orada "nedense bu bölümü unutamadım" yazmışlar. Çocuklara travma yaratan bir bölüm çekmişler resmen. :A

@xBUGRAx @Silinmiş Üye @serhatt @Aserat @The_Erinch @bazinga @emreemreu @Hachiko @xemrexxx @vadikızı @Maskeli Fedai @eskici @sokak sanati @Bully @Harunnn60 @Dosi @Turkuazz @Emre Ozansoy @kerem @Forumdash @xdragxx @Ahmed @Özgür

Siyah saçlı kız ceyda ateşe benziyo ya :A

• Güldürdün
Sahneyi izlemedim o yüzden hatırlamıyorum sadece tek bir sorum var bu diziyi Mint mi çekmiş. 😱

Bulduk bulduk. :F Yakışıklı olacak kişiler çocukluk hallerinden belli oluyormuş onu test edip gördük. :A

Bu şişman kıvırcığı ben Pis Yedili'deki çocuk sanıyordum ama değilmiş. Onun adı Sezer Arıçay. Benziyorlar baya. :A
Çocukluk hayallarimin, temizliğimin olduğu konuyu kirletmeyin artık. :A:A

• Güldürdün