Unutulmaz Cino'nun Oyunu Çocukların Başına İş Açtı! (En İyi Arkadaşım - 9.Bölüm)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu bölüm hatırlanmaz mı :bhr:

• Harika
Reactions: mrt-06
Alara vardı, sonra öbür kız geldi o esnada bayağı büyüdü bunlar, bitip tekrar mı başladı birkaç sene sonra acaba ? @mrt-06

• Beğendim
Saçma bir şekilde bu bölüm hiç aklımdan silinmedi alttaki yorumlara baktım orada "nedense bu bölümü unutamadım" yazmışlar. Çocuklara travma yaratan bir bölüm çekmişler resmen. :A

@xBUGRAx @Silinmiş Üye @serhatt @Aserat @The_Erinch @bazinga @emreemreu @Hachiko @xemrexxx @vadikızı @Maskeli Fedai @eskici @sokak sanati @Bully @Harunnn60 @Dosi @Turkuazz @Emre Ozansoy @kerem @Forumdash @xdragxx @Ahmed @Özgür
Unutulur mu hiç canım bu bölüm. :A Efsanedir, az gerilmemiştik. :A

• Güldürdün
90'ların özellikle ikinci yarısında doğup da bu bölümü hatırlamayan yoktur :A

• Güldürdün
Saçma bir şekilde bu bölüm hiç aklımdan silinmedi alttaki yorumlara baktım orada "nedense bu bölümü unutamadım" yazmışlar. Çocuklara travma yaratan bir bölüm çekmişler resmen. :A

@xBUGRAx @Silinmiş Üye @serhatt @Aserat @The_Erinch @bazinga @emreemreu @Hachiko @xemrexxx @vadikızı @Maskeli Fedai @eskici @sokak sanati @Bully @Harunnn60 @Dosi @Turkuazz @Emre Ozansoy @kerem @Forumdash @xdragxx @Ahmed @Özgür
Sanırım dönemin en nefret ettiğim çocuk dizisi buydu:T: Hala öyle:A

• İlginç