Belki odur.Siyah saçlı kız ceyda ateşe benziyo ya![]()
Siyah pelerinli olanı diyorsun.![]()
44'te bitirmişler sonra birkaç yıl sonra yeniden çekmişler.Alara vardı, sonra öbür kız geldi o esnada bayağı büyüdü bunlar, bitip tekrar mı başladı birkaç sene sonra acaba ? @mrt-06
Bir anda sorunca hatırlayamadım.Yok küçük çocuktan bahsediyorum. Küçük efendinin adı neydi![]()
Anam valla evde kala kala kudurduk ya.Batuhan Kapar beni kapsın artık burdan sesimizi duyuralım.Beni bul batu, beni bullll.
![]()
O kaç bölüm sürmüş acaba44'te bitirmişler sonra birkaç yıl sonra yeniden çekmişler.![]()
Unutulur mu hiç canım bu bölüm.Saçma bir şekilde bu bölüm hiç aklımdan silinmedi alttaki yorumlara baktım orada "nedense bu bölümü unutamadım" yazmışlar. Çocuklara travma yaratan bir bölüm çekmişler resmen.
@xBUGRAx @Silinmiş Üye @serhatt @Aserat @The_Erinch @bazinga @emreemreu @Hachiko @xemrexxx @vadikızı @Maskeli Fedai @eskici @sokak sanati @Bully @Harunnn60 @Dosi @Turkuazz @Emre Ozansoy @kerem @Forumdash @xdragxx @Ahmed @Özgür
Sanırım dönemin en nefret ettiğim çocuk dizisi buyduSaçma bir şekilde bu bölüm hiç aklımdan silinmedi alttaki yorumlara baktım orada "nedense bu bölümü unutamadım" yazmışlar. Çocuklara travma yaratan bir bölüm çekmişler resmen.
@xBUGRAx @Silinmiş Üye @serhatt @Aserat @The_Erinch @bazinga @emreemreu @Hachiko @xemrexxx @vadikızı @Maskeli Fedai @eskici @sokak sanati @Bully @Harunnn60 @Dosi @Turkuazz @Emre Ozansoy @kerem @Forumdash @xdragxx @Ahmed @Özgür
Neden abicim.Sanırım dönemin en nefret ettiğim çocuk dizisi buyduHala öyle
![]()
Hamdiye gıcıgım galiba yaNeden abicim.![]()
Mint'in fantezi dünyası işte.Hamdiye gıcıgım galiba yaGazman filan
tv sektörü ne haldeymiş eskiden
![]()
Mintin tek doğru işi vardi ÇD, onu da batırdı