Ben hatırlıyorumSaçma bir şekilde bu bölüm hiç aklımdan silinmedi alttaki yorumlara baktım orada "nedense bu bölümü unutamadım" yazmışlar. Çocuklara travma yaratan bir bölüm çekmişler resmen.
@xBUGRAx @Silinmiş Üye @serhatt @Aserat @The_Erinch @bazinga @emreemreu @Hachiko @xemrexxx @vadikızı @Maskeli Fedai @eskici @sokak sanati @Bully @Harunnn60 @Dosi @Turkuazz @Emre Ozansoy @kerem @Forumdash @xdragxx @Ahmed
Sihirli Annem'in neredeyse her bölümü aklımdadır. Ben küçükken sabahtan akşama kadar sihirli dizi izlerdim bir ara evde üstüme pelerin alır dolaşırdım. Abim beni yakaladı sonra bana bu dizileri izlemeyi bir süre yasaklamışlardı.Bir bu bir de Sihirli Annem'in final bölümü en sevdiğim bölümlerdi çocukken. Keşke böyle oyunlar olsa.
Şimdi televizyonda "cin" deyince RTÜK ceza kesiyor, bu diziler eski Türkiye'de kaldı.Sihirli Annem'de de benzer bir sahne vardı, iki dizinin de en sevdiğim bölümleri diyebilirim. Keşke HD kalitede Show sabah tekrarını koysa.
Üzüldüm çocukluğuna.Hiç hatırlamıyorum.
tam Özgür niye buzlanma dışında diye yazacaktım burun farkıyla haletmişsinSaçma bir şekilde bu bölüm hiç aklımdan silinmedi alttaki yorumlara baktım orada "nedense bu bölümü unutamadım" yazmışlar. Çocuklara travma yaratan bir bölüm çekmişler resmen.
@xBUGRAx @Silinmiş Üye @serhatt @Aserat @The_Erinch @bazinga @emreemreu @Hachiko @xemrexxx @vadikızı @Maskeli Fedai @eskici @sokak sanati @Bully @Harunnn60 @Dosi @Turkuazz @Emre Ozansoy @kerem @Forumdash @xdragxx @Ahmed @Özgür
Üzüldüm çocukluğuna.
Şu sarışın renkli gözlü çocukla sondaki kurtarılan çocuğun şimdiki halleri nasıldır merak ettim. İsimlerini biliyorsan yaz da bakalım instagramdan.
Bende birine benzetiyorum ama aklıma gelmedi bir türlü. Pek değismemiş. Diğerinin adı ne?
Anam ne biliyim ben isimlerini.Şu sarışın renkli gözlü çocukla sondaki kurtarılan çocuğun şimdiki halleri nasıldır merak ettim. İsimlerini biliyorsan yaz da bakalım instagramdan.
Saçma bir şekilde bu bölüm hiç aklımdan silinmedi alttaki yorumlara baktım orada "nedense bu bölümü unutamadım" yazmışlar. Çocuklara travma yaratan bir bölüm çekmişler resmen.
@xBUGRAx @Silinmiş Üye @serhatt @Aserat @The_Erinch @bazinga @emreemreu @Hachiko @xemrexxx @vadikızı @Maskeli Fedai @eskici @sokak sanati @Bully @Harunnn60 @Dosi @Turkuazz @Emre Ozansoy @kerem @Forumdash @xdragxx @Ahmed @Özgür
Yapımcılığı Show TV İç Yapımlar almış sonradan..Sahneyi izlemedim o yüzden hatırlamıyorum sadece tek bir sorum var bu diziyi Mint mi çekmiş. 😱
Siyah pelerinli olanı diyorsun.Bu bölümü hatırlamıyorum. Ben dünyada ki sahneleri sevmiyordum. Cinler aleminde ki sahneler daha iyiydi. İlgimi çekiyordu. Mertmiydi neydi sinir oluyordum
Çocukluk hayallarimin, temizliğimin olduğu konuyu kirletmeyin artık.Bulduk bulduk. Yakışıklı olacak kişiler çocukluk hallerinden belli oluyormuş onu test edip gördük.
Bu şişman kıvırcığı ben Pis Yedili'deki çocuk sanıyordum ama değilmiş. Onun adı Sezer Arıçay. Benziyorlar baya.