bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,348
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Kimi seviyorsa önce onu yazmış Kenan Doğulu’da güldüm.Gülben'in adı önce yazılmalıydı ama neyse..
Kimi seviyorsa önce onu yazmış Kenan Doğulu’da güldüm.Gülben'in adı önce yazılmalıydı ama neyse..
Gülben'in adı önce yazılmalıydı ama neyse..
Kimi seviyorsa önce onu yazmış Kenan Doğulu’da güldüm.
Nerede nasıl davranacağımızı biliriz. @sokak sanatiBu kadın cenazede bile güler artık inanıyorum. @xBUGRAx
@xBUGRAx aşkomla niye uğraşıyorsun yaw, kendisi forumun kalite ve marka seviyesini yükselten bir isim
Dizimi yayından kaldırsın ağzını yırtarım onun Di mi @xBUGRAx @sokak sanati biz bayılırız burada araba kazası gibi kaos izlemeyeDizini yayından kaldıracak korkusuyla hiç objektif olamıyorsun Buğra konusunda. Az cesur ol ama.
Çok sevdiğim bir düşünür ne demiş biliyor musun? Kraliçelik özgüven işi. Kraliçeleri olacak ki normal insanlar hayatlarına devam edebilsin Pelo mu olacaksın Merve mi karar ver
Babasının cenazesi kim oynuyormuş görün.Cenaze mi bu. Sezen'in gözler ne öyle fıldır fıldır
Dizimi yayından kaldırsın ağzını yırtarım onun Di mi @xBUGRAx @sokak sanati biz bayılırız burada araba kazası gibi kaos izlemeye
Babasının cenazesi kim oynuyormuş görün.
Bilemiyorum şarkıma pek iyi yorum yapmamıştın zaten @sokak sanati na inanasım geldi.
İltimas seçen bir ortaya çıkabilir mi
Oylarımı kullandım herkese bol şanslar
elenmek istemiş demek ki ne diyim yiğitciğime şimdi üzüldüm bak şuan@Yiğitt savaş başlasın
Yiğit yaptı bu şuursuzluğu
elenmek istemiş demek ki ne diyim yiğitciğime şimdi üzüldüm bak şuan
Kaliteden anlamayanlara İLTİMAS yok benden.@Yiğitt savaş başlasın
Yiğit yaptı bu şuursuzluğu
sana iltimas bitmez bende merak etmeKaliteden anlamayanlara İLTİMAS yok benden.