Allah'ın cezası
Bilemiyorum şarkıma pek iyi yorum yapmamıştın zaten @sokak sanati na inanasım geldi.
Sen seçmişsin tabi ki de uygun@alperuz benim İLTİMAS klibim nasıl da uygundu demi?
Aradığım kanka modelisin sen @sokak sanatiSen seçmişsin tabi ki de uygun
Hahahahayyyytttt sen kimsin?@alperuz 'u yedirtmem. Jürisi böyle tehdit edemezsin..
Hahahahayyyytttt sen kimsin?
Fark ettim cidden bu durumu, görüntü kalitesi neden öyle?Sunucu, yapımcı, senarist, yönetmen. Herşeyim Bu hafta elenmen için düşük kalite video yapıp ses kalitesini düşüren kişiyim.
Fark ettim cidden bu durumu, görüntü kalitesi neden öyle?
Sana mı kaldı?Videonun görüntüsü sesin önüne geçmesin diye düşürdüm
Ben olmasam yapamazdın bana borçlusun bunuEvet. Ben yapıyorum yaa hani.
Ben olmasam yapamazdın bana borçlusun bunu
Bence fena olmayan bir oy vermişim gibi duruyor yani fena da olabilir bilemiyorum Şarkıları, yarışmacılara göre oylasam 13 üzerinden 14 verirdim de format el vermiyor biliyorsun@alperuz hayal kırıklığı istemiyorum tatlım, 12 puandan düşük görürsem restleşiriz...
Gülben'in adı önce yazılmalıydı ama neyse..Benden hızlısı mezarda biliyorsunuz. Ellerinizden öper tüm şarkılar. 2.5 gün boyunca bu konudan birbirinize, fitne sokabilir, dalga geçebilir, entrikalar çevirebilirsiniz.----Göksel & Manga - Dursun Zaman
--- Gülşen & Murat Boz - İltimas
---Oğuzhan Koç & Gülben Ergen - Giden Günlerim Oldu
---Camila Cabello & Shawn Mendes - Señorita
---Nilüfer & Şebnem Ferah - Erkekler Ağlamaz
---Hüsnü Arkan & Birsen Tezer - Hoşgeldin
---Rihanna & Shakira - Can't Remember to Forget You
---Atiye & Teoman - Kal
---Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen
---Ümit Besen feat. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?
---Burcu Güneş & Eflatun - Çıkmaz Sokaklar
---Kenan Doğulu & Sıla - Dan Sonra
---Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama
Bu şarkı benim 5. Hafta
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Dosi @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon @KrAlemci