Öyle olmuş belli, noluyor burada diye geçirdim yani kafamdan.Konunun amacı farklıydı ama bir anda başka yere kaydı olay
Öyle olmuş belli, noluyor burada diye geçirdim yani kafamdan.Konunun amacı farklıydı ama bir anda başka yere kaydı olay
Kabul etmiyorum bunu. İsveç'te o kadar Enes'in ne işi var olamazzz...Denes ve İrenes isimleride size yakın isimeler burda mevcut olan.
Gelelim Enes ismine: 700 tane Enes ismi var ve 630 tanesi hitap edilen isim yani 70 tanesinin ikinci ismi Enes ama kullanılmıyor
Yaş ortalamanız 26.4 ve geçen seneye göre düşüş var sebebide genç nesile bu isim verilmekte
Dur ss atalımda bunlari uydurmadığımı kanıtlayayim
Ekli dosyayı görüntüle 77886
Ekli dosyayı görüntüle 77887
Yaygın işte ne güzelKabul etmiyorum bunu. İsveç'te o kadar Enes'in ne işi var olamazzz...
Başlığı da belki değiştirmek gerekir bilemedim bu 3 sene önceki konum ve sen ismini sormuştun o sene ama ikinci sayfaya giremiyorum malum silinmiş ve önbellekten baktim. Acaba o zaman ne konuşmuşuz🙄Öyle olmuş belli, noluyor burada diye geçirdim yani kafamdan.
Yaygın olmasın neyi güzel, Enes ismi özel ve az kullanılsın...Yaygın işte ne güzel
Başlığı da belki değiştirmek gerekir bilemedim bu 3 sene önceki konum ve sen ismini sormuştun o sene ama ikinci sayfaya giremiyorum malum silinmiş ve önbellekten baktim. Acaba o zaman ne konuşmuşuz🙄
Orada sonuncu sayfaya gidebildim. 2. sayfaya da ulaşabilirsem bakacağim.Sana 'Enes' ismine mi bakayım diye sormuşum. Diğer isminden dolayı sormuş olmaliyimYaygın olmasın neyi güzel, Enes ismi özel ve az kullanılsın...
Evet böyle bir konu hatırlıyorum zaten ama mesajların silinmesi kötü olmuş tabi... Muhakkak yine konuşmuşuzdur bir şeyler, şuan onu hatırlamak pek mümkün değil elbette...
Olabilir diğer ismimle alakadır muhtemelen.Orada sonuncu sayfaya gidebildim. 2. sayfaya da ulaşabilirsem bakacağim.Sana 'Enes' ismine mi bakayım diye sormuşum. Diğer isminden dolayı sormuş olmaliyim
Yeni başlık olmuş mu?
İçeriğide değiştirdim. Şimdi daha anlaşılır oldu 2017'de acemiydim. Şimdiki tecrübelerimle değişime uğradiOlabilir diğer ismimle alakadır muhtemelen.
Başlık olması gerektiği gibi olmuş.
Her acemi elbet zaman geçtikten bir şekilde tecrübe kazanıyor sonuçta. Hepimizde olan bir şey bu.İçeriğide değiştirdim. Şimdi daha anlaşılır oldu 2017'de acemiydim. Şimdiki tecrübelerimle değişime uğradi
Denes ve İrenes isimleride size yakın isimeler burda mevcut olan.
Gelelim Enes ismine: 700 tane Enes ismi var ve 630 tanesi hitap edilen isim yani 70 tanesinin ikinci ismi Enes ama kullanılmıyor
Yaş ortalamanız 26.4 ve geçen seneye göre düşüş var sebebide genç nesile bu isim verilmekte
Dur ss atalımda bunlari uydurmadığımı kanıtlayayim
Ekli dosyayı görüntüle 77886
Ekli dosyayı görüntüle 77887
Emre ve Yunus Emre isimleri mevcut ama ben Emre ismine baktım ve toplam 680 tane Emre ismi var İsveç'te ve ortalama yaşı 16.8 yani, yeni nesildekilere bu isim daha çok verilmeye başlamış😊 @xemrexxx seni de etiketliyekim kadın ismini göstermedi 10 rakamından fazla olursa belirtiliyor
Alıntıda bilgilerin varEmre...
Ängel isveçcesi.Seninki en kolay tercüme edilmesiBenim ismim olurmu ki Melek @Dosi
5926 erkek, 767 kadın ismi var İsveç'te.Mustafa
İsmin baya az burada
Future Enes olarak ben tek kişilik bir orduyum zaten. (Kendimi sıvamak özlemişim. )Adaşım bütün Enes'leri toplayıp bir ordu kurmamız gerektiğini düşünüyorum. @MEnes