İsveç'te İsminiz Ne Kadar Yaygın ve Yabancı Dilde İsminiz Ne?

Denes ve İrenes isimleride size yakın isimeler burda mevcut olan.

Gelelim Enes ismine: 700 tane Enes ismi var ve 630 tanesi hitap edilen isim yani 70 tanesinin ikinci ismi Enes ama kullanılmıyor :A
Yaş ortalamanız 26.4 ve geçen seneye göre düşüş var sebebide genç nesile bu isim verilmekte :A
Dur ss atalımda bunlari uydurmadığımı kanıtlayayim :F
Ekli dosyayı görüntüle 77886
Ekli dosyayı görüntüle 77887
Kabul etmiyorum bunu. İsveç'te o kadar Enes'in ne işi var olamazzz... :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Kabul etmiyorum bunu. İsveç'te o kadar Enes'in ne işi var olamazzz... :A
Yaygın işte ne güzel :A :A
Öyle olmuş belli, noluyor burada diye geçirdim yani kafamdan. :A
Başlığı da belki değiştirmek gerekir bilemedim :A bu 3 sene önceki konum ve sen ismini sormuştun o sene ama ikinci sayfaya giremiyorum malum silinmiş ve önbellekten baktim. Acaba o zaman ne konuşmuşuz🙄

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Yaygın işte ne güzel :A :A

Başlığı da belki değiştirmek gerekir bilemedim :A bu 3 sene önceki konum ve sen ismini sormuştun o sene ama ikinci sayfaya giremiyorum malum silinmiş ve önbellekten baktim. Acaba o zaman ne konuşmuşuz🙄
Yaygın olmasın neyi güzel, Enes ismi özel ve az kullanılsın... :A

Evet böyle bir konu hatırlıyorum zaten ama mesajların silinmesi kötü olmuş tabi... Muhakkak yine konuşmuşuzdur bir şeyler, şuan onu hatırlamak pek mümkün değil elbette... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yaygın olmasın neyi güzel, Enes ismi özel ve az kullanılsın... :A

Evet böyle bir konu hatırlıyorum zaten ama mesajların silinmesi kötü olmuş tabi... Muhakkak yine konuşmuşuzdur bir şeyler, şuan onu hatırlamak pek mümkün değil elbette... :A
Orada sonuncu sayfaya gidebildim. 2. sayfaya da ulaşabilirsem bakacağim.Sana 'Enes' ismine mi bakayım diye sormuşum. Diğer isminden dolayı sormuş olmaliyim :A
Yeni başlık olmuş mu? (b)

• Güldürdün
Orada sonuncu sayfaya gidebildim. 2. sayfaya da ulaşabilirsem bakacağim.Sana 'Enes' ismine mi bakayım diye sormuşum. Diğer isminden dolayı sormuş olmaliyim :A
Yeni başlık olmuş mu? (b)
Olabilir diğer ismimle alakadır muhtemelen. :A

Başlık olması gerektiği gibi olmuş. :A

• Harika
Reactions: Dosi
Olabilir diğer ismimle alakadır muhtemelen. :A

Başlık olması gerektiği gibi olmuş. :A
İçeriğide değiştirdim. Şimdi daha anlaşılır oldu :Z 2017'de acemiydim. Şimdiki tecrübelerimle değişime uğradi :A

• Güldürdün
Denes ve İrenes isimleride size yakın isimeler burda mevcut olan.

Gelelim Enes ismine: 700 tane Enes ismi var ve 630 tanesi hitap edilen isim yani 70 tanesinin ikinci ismi Enes ama kullanılmıyor :A
Yaş ortalamanız 26.4 ve geçen seneye göre düşüş var sebebide genç nesile bu isim verilmekte :A
Dur ss atalımda bunlari uydurmadığımı kanıtlayayim :F
Ekli dosyayı görüntüle 77886
Ekli dosyayı görüntüle 77887

Adaşım bütün Enes'leri toplayıp bir ordu kurmamız gerektiğini düşünüyorum. :A @MEnes

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes
  • Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy