- Reaksiyon puanı
- 114,179
- Puanı
- 1,060
Kendini sıvamayı nezaman bıraktın ki özleyecek duruma geldin?Future Enes olarak ben tek kişilik bir orduyum zaten. (Kendimi sıvamak özlemişim. )
Kendini sıvamayı nezaman bıraktın ki özleyecek duruma geldin?Future Enes olarak ben tek kişilik bir orduyum zaten. (Kendimi sıvamak özlemişim. )
Future Enes olarak ben tek kişilik bir orduyum zaten. (Kendimi sıvamak özlemişim. )
118 isim mevcut, 98'i Eray ismini kullanmakta ve yaş oranı sadece 14,9
Ängel isveçcesi.Seninki en kolay tercüme edilmesi
aynen ve e diye okunuyorAmanınn ingilizce gibi bu bitek A nın üstünde iki nokta var
aynen ve e diye okunuyor
Malak Malek isimleride yaygın burada😊
403 Melek ismi var burada Kadin olarakMalek değişikmi hee
403 Melek ismi var burada Kadin olarak
53 tanede erkek ismi var.
Kadınların ortalama yaşı 45
Erkeklerinki 17
demek ki yeni nesil erkeklere de Melek ismi konuluyor 😊
Bu konu sayesinde baya görüyorum kız ve erkek isimlerin karişıklığınıMelek ismi erkeklere hemde anam ilk kez duydum gız
Kendini sıvamayı nezaman bıraktın ki özleyecek duruma geldin?
Hahahah cevaplara bak direk aynı minvalde gelmiş, sanırım haklısınız ne diyim ki...Ulan gören de sanacak 7/24 kendisini zaten sıvamıyor, bu nasıl bir algı oyunudur be adam.
Bende durum nedirBen konunun içeriğini değiştireyim. 'İsveç'te sizin isminizde kaç erkek ve kadın ismi mevcut ve ortalama yaş kaç' diye yazayım. Şaşırmayın, kadın isimlerde ilginç şekilde çıkıyor Misal İsa isveçlilerde olan bir isim ama kadın ismi. İsmail ise özellikle Somalilerde kadın ismi olarakta geçebiliyor @MEnes @MasacRE @Tolstoyevski @Araf
Koskoca İsveç'te sadece 23 tane Utku ismi var ve bunlarin 14 tanesi bu ismi kullanmaktaBende durum nedir
Zaten Utku Türkiye'de bile yaygın bir isim değil, İsveç'te de bu kadar az olmasına şaşırmadım o yüzdenKoskoca İsveç'te sadece 23 tane Utku ismi var ve bunlarin 14 tanesi bu ismi kullanmakta
Yaş ortalamasi ise 25.7. önceki sene 24,5miş yani son 1 yılda Utku ismini alan bebek olmamış
@MEnes baya çıktı burada ve bozuldu kendisi bu duruma şimdi senin yerinde olmak isterZaten Utku Türkiye'de bile yaygın bir isim değil, İsveç'te de bu kadar az olmasına şaşırmadım o yüzden
Evet, istiyorum...@MEnes baya çıktı burada ve bozuldu kendisi bu duruma şimdi senin yerinde olmak ister
Diğer ismini taratsam binlerce çıkabilir oyüzden bence Enes'in rakamını öp başına koy yinedeEvet, istiyorum...
Haklısın aslında o yüzden böyle kalsın bari ne yapalım...Diğer ismini taratsam binlerce çıkabilir oyüzden bence Enes'in rakamını öp başına koy yinede
'Bize ne bu konudan' diyecek kişiler olacağı için istemeyenlerin analizini yapıp vakit harcamak istemedim Hemen senin bilgilere bakayımNiye sordurtuyorsun bize, direkt etiketleyip konuda yazsaydın ya. @Dosi