Sitare reis... yerin doldurulamaz
Sitare reis... yerin doldurulamaz
İzlediniz mi sabah?Perihan Abla ,Ferhunde Hanımlar ve diğer yayınlanacak diziler için de bir sohbet konusu olsaydı keşke Ferhunde Hanımlar için yorumunu yapardım hemen sıcağı sıcağına
İzledim evetİzlediniz mi sabah?
Seksenler için genel yorum konusu olması lazımdı ama bulamadım
Burada buldumSeksenler için genel yorum konusu olması lazımdı ama bulamadım
bu dev hizmet için thanksBurada buldum
TRT 1 - Seksenler - Dizi Yorumları
TRT'den Birol Güven'in yapımcılığında bir "Seksenler" komedisi... [/B] Rasim Öztekin, Şoray Uzun, Serhat Kılıç, İlker Ayrık gibi pek çok ünlü ismi kadrosunda bulunduran Seksenler her Salı TRT 1'de... [B]Diziyle ilgili bölüm yorum ve paylaşımlarını Seksenler bölümü altından yapabilirsiniz...fav10.net
bu dev hizmet için thanks
Ekli dosyayı görüntüle 77786
Bölümler çok kısa olduğu için merak etmiştim. Reklam arası verildi mi hiç ?Dört bölüm
Ay sorma ya uzun süre verilmedi sonra verdiler son sahneyi geriden alıp yine hemen reklam verdiler neden böyle bir şey yaptılar anlamış değilim anlayacağın iki reklam arası aldı diziBölümler çok kısa olduğu için merak etmiştim. Reklam arası verildi mi hiç ?
Zaten 10 dakikalık bölümler ne lüzumu var ki.Ay sorma ya uzun süre verilmedi sonra verdiler son sahneyi geriden alıp yine hemen reklam verdiler neden böyle bir şey yaptılar anlamış değilim anlayacağın iki reklam arası aldı dizi
Hiç anlamadım hatta kendi kendime dedim ne uzun bölümmüş diyeZaten 10 dakikalık bölümler ne lüzumu var ki.
Bölümler arası geçiş nasıldı, 2. bölüme geçildiğini anlayabildin mi?
Bu yanlış işte. Bir iş yapıyorsun düzgün yap. Youtube'dan kaldırmışlar tüm bölümleri.Hiç anlamadım hatta kendi kendime dedim ne uzun bölümmüş diye
aaaa😵inanamıyorum ne gerek var ki böyle bir şeye Gülşen Abi 'yi de yüklemişlerdi onu da kaldırmışlardır o zamanBu yanlış işte. Bir iş yapıyorsun düzgün yap. Youtube'dan kaldırmışlar tüm bölümleri.
TV'den izlensin diye yaptılar heralde, yazık ettiler 200 küsür bölüme.aaaa😵inanamıyorum ne gerek var ki böyle bir şeye Gülşen Abi 'yi de yüklemişlerdi onu da kaldırmışlardır o zaman