"Survivor" Yarışmacıları Coronavirüs Yüzünden Adada Mahsur Kaldı!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,670
Puanı
1,060
1581865212513.png

Ekranların sevilen yarışma programlarından biri olan 'Survivor'da elenen yarışmacılar adada mahsur kaldı!

Survivor Panorama'nın sunucusu Hakan Hatipoğlu'nun yaptığı açıklamalarda yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği programda elenen Ceyhan Uzun, Burak Yurdugör ve Meryem Kasap'ın Coronavirüs yüzünden Türkiye'ye dönemediklerini ve hala adada kaldıklarını söyledi.

''Survivor 2020'' Cuma, Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba 20.00'de TV8'de!

• Üzücü
Reactions: Angelica
E gayet normal değil mi? Sonuçta uçuşlar yasak nasıl gelsinler, ayrıca bu durumdan şikayetçi olduklarını hiç sanmıyorum, Acun onlara en iyi villalarda bakıyordur.
Birisi sakatlandı zaten tedavi oluyordur, diğerlerine de villa açacağını sanmam kumsalda yatırıyordur :A

Hepsi belirsiz süre 5 yıldızlı otelde tatil yapıyor işte...ne mağduriyeti yaw.

Türkiye’ye gelecek halleri yok ya takılsınlar işte orada :A

Aslında virüs yayılmaya başlayınxa program ara verip, herkes geri dönmeli idi.
Adaların ve çalışanların ne kadar dışla ilişkisi yok denilse de yine de alışveriş ve s. zamanı çalışanlara ve tüm ekipe yayılabilir. Zaten bağışıklıkları kötü yarışmacılar ise daha büyük risk grupunda.

Aslında virüs yayılmaya başlayınxa program ara verip, herkes geri dönmeli idi.
Adaların ve çalışanların ne kadar dışla ilişkisi yok denilse de yine de alışveriş ve s. zamanı çalışanlara ve tüm ekipe yayılabilir. Zaten bağışıklıkları kötü yarışmacılar ise daha büyük risk grupunda.
Haftanın 6 günü Survivor var. Senden benden daha iyi beslendiklerine emin olabilirsin. :A

Çok kıskanıyorum yarışmacıları. Keşke ben de orda olsam. Burda evde geçirecekleri sıkıcı zamanı Survivorda geçiriyorlar. Diğerlerinin de krallar gibi bakıldığına eminim. Ben olsam uçuşlar açılsa bile dönmezdim tatilden. :A