"Survivor" Yarışmacıları Coronavirüs Yüzünden Adada Mahsur Kaldı!

Ben de mahsur kalmak istiyorum. Geçen sezon kanalına o kadar fanlık yaptım Acun duy sesimi. :A
Seni karantina sonra erdikten sonra hafta içi survivor panorama programına konuk olarak almak gerek :F

raw_eski-survivor-yarismacisi-nagihan-karadere-dimdizlak-ortada-kaldim_198479437.jpg
Bu foto ne alaka dedim ve ikince kez konuya girince çaktım mevzuyu :F
Zamanında ben de Nagihan'ı avatar yapıp "Kıskaniyorsun" yazısıyla başlayan kendime has bir avatar yapmıştım. Benim hemen anlamam gerekiyordu :F @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Hazem
  • Güldürdün
Reactions: serhatt
Acunmedya şimdi onlara mis gibi bakıyordur be. :A Normalde elenen yarışmacılar bile (2018’den hatırlıyorum) elendikten sonra 4-5 gün Dominik’te kalıyordu, sonra Türkiye’ye dönüyordu. :A

Ayrıca Acun bizim bulunduğumuz bölge korumalı ve güvenli bir bölge demişti geçen hafta. Hatta izinle falan giriliyor sanırım 2 yıl önce ekibinden birine saldırılıp öldürüldüğünden beri. Yani hiçbirine bir şey olmaz bence bu salgından dolayı.

Bu foto ne alaka dedim ve ikince kez konuya girince çaktım mevzuyu :F
Zamanında ben de Nagihan'ı avatar yapıp "Kıskaniyorsun" yazısıyla başlayan kendime has bir avatar yapmıştım. Benim hemen anlamam gerekiyordu :F @MasacRE
Hemen anlaman lazımdı gerçekten, yakışmadı sana :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi