Ben zaten normalde de çok dışarı çıkan biri değildim değişen bir şey olmadı.İnşallah kaçak dışarı çıkarsın da polislere yakalanıp kodese tıkılırsın
Ben zaten normalde de çok dışarı çıkan biri değildim değişen bir şey olmadı.İnşallah kaçak dışarı çıkarsın da polislere yakalanıp kodese tıkılırsın
Sizde eczanelerde maske bulunuyormu bari?SON DAKİKA!
Yarından itibaren İstanbul'da otobüs, metro, metrobüs ve şehir hatları vapurlarına yüzünde maskesi olmayan yolcular alınmayacak.
Bizim burda da fahiş fiyatlara satılıyor, sağlık çalışanları bile bulamıyor doğru düzgün..Sizde eczanelerde maske bulunuyormu bari?
Bulunması zorsa böyle karar çok saçma. Çünkü tüm dünyada maske kıtlığı var ve eczanelerin çoğunda bulunmuyor.
Sizde eczanelerde maske bulunuyormu bari?
Bulunması zorsa böyle karar çok saçma. Çünkü tüm dünyada maske kıtlığı var ve eczanelerin çoğunda bulunmuyor.
Sizde eczanelerde maske bulunuyormu bari?
Satılıyor bizim bölgede ama pahalı biraz, az olduğu için.Sizde eczanelerde maske bulunuyormu bari?
Çıkışlarda soruyorlar ne için gittiğine dair. 65 yaş üstü kişiler polislerden kağıt filan alması lazımBu ulaşım yasağının detayı açıklandığında paylaşır mısınız?
Mesela İzmir ve Manisa arası binlerce insan iş için gelip gidiyor aynı olay Kocaeli ve İstanbul içinde mevcut.
Bildiğim kadarıyla bu maskeler kullan-at şeklinde oluyor, yani bir tane alayım takayım çıkarayım takayım çıkarayım yapılmaması lazım sağlık açısından ama bu maskelerin şu an bir tanesi 4-5 lira civarlarında satılıyor. Fiyatlar fahiş denilebilecek seviyelerde yani, takılmasını zorunlu kıldılar market ve pazarlarda ama herkes alamaz bu maskeleri. Pazarda satış yapanlara zabıtalar dağıtıyordu, belki o şekilde olur ve alışveriş yapmaya gelen insanlara da verirler giriş ve çıkışlarda ama marketlerde yapamazlar bunu.
Nasıl olacak, takmayanlara ceza mı verecekler merak ediyorum. Hiç sanmıyorum ama inşallah bunu zorunlu hale getirirken nasıl yürüteceklerini de düşünmüşlerdir ve stoklara/fiyatlara ona göre ayar çekmişlerdir...
Bizde neredeyse yok denilecek kadar az satılıyor. Sadece çok pahali versiyonlarını bulunabilir. Daha ucuz olanların stokları bitmiş durumda.Satılıyor bizim bölgede ama pahalı biraz, az olduğu için.
Şimdi böyle siyah cool maskeler çıkmış tam senlik.Bizde neredeyse yok denilecek kadar az satılıyor. Sadece çok pahali versiyonlarını bulunabilir. Daha ucuz olanların stokları bitmiş durumda.
Ahaha sen kullanıyor musun peki dışarı çıkınca?Şimdi böyle siyah cool maskeler çıkmış tam senlik.
Yok birkez normal maske taktım.Ahaha sen kullanıyor musun peki dışarı çıkınca?
@Aserat evden çıkma sözünü dinle büyüklerin. @Emre Ozansoy sende tabii.