- Reaksiyon puanı
- 58,379
- Puanı
- 1,060
Admini admine şikayet demekAdmin görevini keyfi kullanıyor@bazinga
Admini admine şikayet demek
Olsun o kadar da canımKalıcı sildim hatta, hatlar fena karıştı.
![]()
Bayılır bana kendisi@Maskeli Fedai 'de sana mı hayran ne. Her mesajında onun tepkisini görüyorum![]()
Admincim forum kafayi yiyince bana da kafayi yedirtti, istifa ettim.@kerem iyiydi beTam profesyonel sunucuydu
Umut da zamanında çok sundu tabii yedek sunucu olarak, iyi işler çıkardı.
Hayırlısı olsun, başarılar Umutçum![]()
Hadsiz, itici, gıcık, sevimsizOlmamış atmış birde. Bu kim yaa. Banlanmaktanda korkmuyor haspa@Maskeli Fedai
Hadsiz, itici, gıcık, sevimsizBeni indirecekmiş güya adminlikten
![]()
Hadsiz, itici, gıcık, sevimsizBeni indirecekmiş güya adminlikten
![]()
La ben konuya bile uğramadımSeni tek yakalasa olabilir ama arkanda ben varım. Hiç bir sey olmaz sana Kaan@Maskeli Fedai
La ben konuya bile uğramadımOlmamış ifadesi de benden habersiz atılmış
Pis iftiracılar
![]()
Gerçek yuzun ortaya çıkıyorHadsiz, itici, gıcık, sevimsizBeni indirecekmiş güya adminlikten
![]()
Keşke devam etseydin ama anlıyorum seni, hevesin kaçmışAdmincim forum kafayi yiyince bana da kafayi yedirtti, istifa ettim.
Rachel'in asil performansini sonuc konusunda görecegiz.![]()
Başım döndü laYavaş indirsin. Milli şefiz oğlum biz. Boş değiliz. Sende vadi ekibinden kalanları topla. İndiririz bence![]()
Başım döndü laSürekli bildirim geliyor bir yerlerden
![]()
Seni tek yakalasa olabilir ama arkanda ben varım. Hiç bir sey olmaz sana Kaan@Maskeli Fedai
La ben konuya bile uğramadımOlmamış ifadesi de benden habersiz atılmış
Pis iftiracılar
![]()
@sokak sanati ne dönek ve hain bir adamsın dememe yok, senin ciğerini biliyorum zatenKanka senin hesabına girip kendine olmamış attırmış bu hain @Bully
Benimde mesajları sildi. Yönetimden indirme vaktin geldi![]()
@sokak sanati ne dönek ve hain bir adamsın dememe yok, senin ciğerini biliyorum zaten
@Maskeli Fedai tuhaf şeyler dönüyorKumpas, montaj, şantaj her şey olabilir bu ara
![]()